úterý 20. října 2015

Jak se zbavit kuny z půdy

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Pokud se vám nechce hrát si na půdě na rybáře, zde je tipů, jak se kuny na půdě zbavit.


Pes - půdu označkuje a kuně to vadí. U mnohých tato metoda zabrala, musíte však dostat psa na půdu, nějak ho tam dostatečně dlouho udržet a přesvědčit ho, že tentokrát opravdu může, respektive musí, vykonávat svou potřebu doma a ne venku na trávě.

Prosím o radu , jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku). Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit. Zatím jsem nic nezkoušel. K nejmodernějším způsobům, jak se kuny v domě zbavit , se tak řadí odpuzovače vysílající signály, které jsou pro zvíře velmi nepříjemné.


Tyto odpuzovače mohou být akustické či ultrazvukové a lze je pořídit zhruba od 3Kč. Kuna skalní dokáže v obydlí napáchat. Součástí sklopek obvykle bývají také návnady, ale pokud ne, můžete zkusit sušené švestky nebo třešně.

Jak se zbavit kuny (lasičky) – navždy! Jak je známo kuna je klidné a plaché zvíře. Zkuste nechat na půdě týden zapnuté rádio nahlas.


Můžete taky dát na půdu kukačkové hodiny které ji budou pravidelně plašit. Po pár dnech se kuna z vaší půdy nadobro odstěhuje. Zbavit se kun vyžaduje notnou dávku pevných nervů. Každý, kdo boj s kunou svedl, ví, že je to běh na dlouhou trať. Možná vám pomůže pár ra jak kuny z domu vyhnat.


Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? Máme ji na chatě už několik let a nemůžeme se jí zbavit - zkoušeli jsme všechno možný - od takových. Tohle nadšení vás přejde ve chvíli, kdy se kuna usadí ve vašem obydlí. Když vidíte kunu někde na obrázku, přijde vám jako krásné a velmi rozkošné zvířátko, které přímo láká k pomazlení. Spoustu babských rad najdete na internetu. Chcete-li se kuny zbavit , nezapomeňte však na to, že byste neměli kuny střílet, respektive jakkoliv jinak zabíjet, protože jak kunu lesní, tak kunu skalní.


Proto se dnes podíváme na tipy, jak se zbavit kuny v domácnosti.

Osvědčené rady, jak vyzrát na kunu Jedním z poměrně snadných řešení představuje váš domácí mazlíček. V uzavřených nebo uzavíratelných prostorech se můžeme kuny zbavit i nastavením zábran. Kuna ovšem překoná téměř jakékoli zábrany, mimo silný plech a beton.


Pokud se podaří všechny vstupní otvory zabezpečit, tak je vyhráno. Odpuzení – můžete použít různé „babské rady“, které kunu z půdy odpudí, jako psí chlupy, trus kočkovité šelmy či silný parfém, avšak tyto prostředky většinou fungují jen velmi krátce a kuna se po pár dnech či týdnech může vrátit a budete opět řešit, jak se zbavit kuny na půdě. Pavla Růžičková Comment Aby byla ve vašem bazénu voda průzračná a křišťálově čistá, je třeba o ni pečovat. Vaše jméno: Informuj mne na tento e-mail pokud bude moje reakce vybrána jako nejlep. Při úpravách zahrady i pěstování najdeme v mulčovací kůře mnohostranného pomocníka, zejména v boji proti plevelům a vysušování půdy.


Mšice vám mohou zdevasto. Elektronický plašič kun s proměnným kmitočtem a silou signálu. Nejzákladnější metodou, jak se zbavit kuny , je prostě ji chytit do pasti. Otravuje Vás kuna, zajíc, liška, kočka, pes či jiné větší toulavé zvíře?


Vyzkoušeli jste všechny možnosti, jak se zbavit kuny z půdy a už nevíte. Univerzálně funkční je však jen málokterá, spíše platí pravidlo, že na každou jednu kunu platí něco jiného. Kuny se zaručeně z toho prostoru odstěhují. Rozmístit na několik míst, trochu je rozbír na větší kusy.


Mám ale zkušenosti pouze z uzavřených prostor, ne ze zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky