středa 28. října 2015

Plastový stůl

Skvěle se hodí na každou zahradu nebo terasu a vyznačuje se vysokou odolností, pevností a stabilitou. Stůlmá prvky imitace dřeva. Je vhodný do většího prostoru pro posezení s rodinou či přáteli. Možností je zvolit buďto zahradní plastový stůl a židle zvlášť dle vašeho vkusu, nebo jako designově sladěný set.


Klasický jednoduchý design s otvorem pro slunečník. Pořiďte si stůl na zahradu velký tak akorát.

Pro vaši rodinu i přátele. Skládací kulatý na posezení u kávy. Velký rozkládací na rodinné sešlosti. Velice oblíbený je zejména zahradní plastový stůl zelený.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ať už trávíte čas na zahradě či terase popíjením kávy nebo posezením s partou přátel, zahradní stůl je skvělým a potřebným pomocníkem. Zahradní stolky) Hodnocení produktu:. Stoly lze jednoduše složit a ukládat na sebe.


Plast je snadno omyvatelný s protiskluzovou úpravou.

Lehké plastové stoly na zahradu, balkon a terasu. I plastový stůl může vypadat skvěle – elegantní plastový stůl Granada s dezénem umělého ratanu pro 2-osoby. Stůl má prvky imitace dřeva. Dodáváme v rozloženém stavu, montáž je velmi snadná, stačí jen „zakliknout“ nohy do příslušných otvorů v desce stolu a je hotovo. Kč 4Kč 4bez DPH Kč 4Kč 4bez DPH ks.


S vaší zahradou můžete sladit stůl z umělého či přírodního ratanu, odolného dřeva, elegantního kovu či snadno omyvatelného plastu. Na výběr je také spousta skládacího nábytku, který vám nezabere skoro žádné místo, až ho nebudete potřebovat. Plastové stoly nabízíme v bílé a zelené barvě. Vyberte si lehké plastové stoly různých barev. Boulevard) spojené zpevňujícím křížem uprostřed.


Výškově nastavitelné nohy. Při objednání většího množství stolů lze jednat o množstevní slevě. Z naší nabídky si určitě vyberete plastové stoly jak k vnitřnímu nebo venkovnímu použití.


Nabízíme vám plastový stůl zahradní v několika různých provedeních. Pořídit si můžete menší zahradní plastový stolek pro malé posezení nebo rovnou velký pro početnou společnost. U nás seženete i plastový stůl , který lze snadno složit do tvaru kufru a mimo sezónu jej uložit třeba do dílny.


Podnož má rektifikace noh pro stabilitu stolu v nerovném prostředí. Pokud se stane menší nehoda a plastový nábytek zašpiníte, rychle a jednoduše z něj špínu dostanete.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Právě díky tomu lze stůl snadno. Pokud si přejete vzorek čalounění, moření či plastu fyzicky prohlédnout, navštivte nás na prodejně nebo vám vzorník pošleme formou zapůjčení.


Zvolte ten, který je vyroben z kvalitního plastu. Je určen pro venkovní použití. Stolek se vyrábí v několika barvách. Tento stůl nemá otvor pro slunečník.


Moderní plastový jídelní stůl je vyrobený z barevného vysoceodolného tvrzeného polypropylenu, který obsahuje skelné vlákno. Pomůžeme Vám najít to, co hledáte. Jak klasické kousky z masivu, tak i plastový či proutěný stolek seženete ve veselých barvách nebo třeba s obrázky pohádkových hrdinů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky