čtvrtek 22. října 2015

Teku květináče

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Rozměry jsou 11x11x12cm, objem 5l. Neváhejte nás kontaktovat.


Květináče a truhlíky značky Teku. Schau Dir Angebote von Teku auf eBay an. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Teku čtyřhranný květináč 5l, 1ks.


Teku - čtyřhranný květináč 15cm x 15cm x 20cm plastový květináč rozměr 15cm x 15cm x 20cm objem cca 5l. Recenze na květináče a truhlíky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Teku květináč je pevná plastová nádoba. Je vybaven spodním otvorem pro odvodnění.


Její tvar je určen k optimalizaci prostoru v interiéru. Teku - malý květináč 9x9x10cm, objem 25l za super cenu na hobbygrow. Zde se nacházíte: Heureka. Teku - plastový čtyřhranný květináč 22x22x26cm - objem 11l.


Základna květináče rozměr 14cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kvalitní péče o kořenový bal. Vtipné a originální dárky.


Internetový obchod s trendy, životním stylem a doplňky. Nápady na dárky pro každou příležitost. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Nemůžete vyplnit toto pole. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


TEKU malý květináč 9x9x10cm. Material: pevný plast - černý. Výbojky pro růst a květ. Květník je jemně kónický s ohnutým horním lemem směrem ven.


Pokud chcete mít více rostlin, zřejmě zvolí. EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dno květináče má nezbytné drenážní otvory pro odtok přebytečné vlhkosti. Ještě výhodněji: Díky technologii In Mould Labelling dokáže společnost Pöppelmann opatřit každý plastový díl již. Kořeny nerostou v kruhu, mohou lépe dýchat a růst.


PRO POT 20L je na rozdíl od plastové varianty přívětivější k životnímu prostředí. Posílené dno zamezuje protržení, dvě praktická ucha usnadňují přenos květináčů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky