úterý 27. října 2015

Vodnář na řasy

Použití: NA ŘASY-kontakt aplikujeme v suchém stavu, před použitím nemíchat s vodou! Na úpravu a údržbu vody proti zazelenání resp. Přípravek k mechanickému odstranění řas. Každé uměle vytvořené jezírko bez patřičného průtoku vody má vlastnosti, které jsou definovány také obsahem živin ve vodě.


Zablokováním fotosyntézy do Různé varianty v nabídce. Do vody se uvolňuje peroxidový kyslík, který velmi pozitivně působí na bio-rovnováhu v jezírku. Akční ceny a nejlepší ceny na. Eliminuje nepříjemné pachy. VODNÁŘ NA ŘASY 50g – Účinná prevence a likvidace vodních řas.


Předchází množení řas v jezírku či rybníčku. Prvním krokem je umrtvení řasy přebytkem algicidního přípravku. K tomu je ideální použít chlorový granulát AKCE nebo AKCE aktiv. Vodnář na řasy je sypký algicidní. Na řasy systém pro jezírko 4m čtvereční.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Jedná se o sypký algicidní přípravek, sloužící k dlouhodobé prevenci i razantnímu zákroku proti vláknité řase. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Působí takřka okamžitě, do několika minut (v závislosti na teplotě vody) jsou. Biologicky je snadno odbouratelný. Zbavte se nečistot ve vašem jezírku a obnovte znovu jeho krásu.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. NA ŘASY -systém působí dlouhodobě, jde o inhibitor fotosystému. Působí proti tvorbě a růstu bakterií, plísní a řas. Je to bezbarvá až světle žlutá kapalina volně mísitelná s vodou. Způsobuje projasnění bazénové vody, eliminuje nepříjemné pachy, snižuje spotřebu chlóru a zanášení filtrů.


Je stabilní v tvrdé vodě, v širokém rozsahu teplot a pH. Podrobnější popis zboží. Prevence proti dlouhé řase. Systém působí dlouhodobě, jde o inhibitor foto systému. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nedochází k poklesu kyslíku. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Peroxidový kyslík přednostně oxiduje organické zbytky a nečistoty, proto nedochází k rapidnímu poklesu rozpuštěného kyslíku ve vodě a nehrozí. Rozvoz po Brně nad 500Kč ZDARMA ! Tento přípravek definitivně a nevratně blokuje fotosyntézu řas a tím je efektivně a dlouhodobě likviduje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky