čtvrtek 22. října 2015

Sítě na hřiště

Sportovní a ochranné sítě, sítě pro průmysl i zábavu - sítě přímo od výrobce Naší prioritou je dodávat kvalitní výrobky s dlouhou životností a to v krátkých dodacích lhůtách. Sortiment standardních výrobků každý rok obohacujeme o novinky a snažíme se vyjít vstříc požadavkům našich zákazníků. Ochranné sítě z POLYETYLÉNU oko 100mm, síla 3mm, zelená, černá barva - vhodná jako lehká ochranná síť na volejbalová hřiště, víceúčelová hřiště, jako ochranná síť ve výškách. V nabídce též naleznete i ochranné sítě antipyrex , které jsou opatřeny speciální nehořlavou úpravou.


Ohrazení multifunkčního hřiště 25x1m, vč. Konstrukce je velmi pevná a stabilní a je vyrobena z. Ochranné sítě s čvercovým okem mohou být po obvodu obšity šňůrou a jsou vyráběny na požadovaný rozměr. Evropský výrobce sportovních a ochranných sítí, krycích plachet, sítí na lešení, záchytných bezpečnostních sítí proti pádu, lanových dětských.


Vyrábíme sportovní sítě a ochranné sítě pro rekreační a profesionální použití. Vyberte si volejbalové sítě , tenisové sítě , fotbalové brankové sítě , sítě na hokej nebo házenou a další sítě pro sport. Pro více informací nás kontaktujte Pryžový sportovní povrch – SC COURT (pryžové desky) Výrobky z kaučukové směsi na bázii gumového granulátu. Provádíme i montáž ochranných sítí včetně kotvících prvků, karabinek, svorek, napínacích šroubů, ocelových lanek a pod. Všechny ochranné sítě mají pevný zesílený okraj - mm.


Ochranné sítě jsou vyrobeny z polyesteru (PES) nebo polypropylenu (PP), který je doporučen pro venkovní i vnitřní použití. Toto zesílené obšití obvodu sítě je již zahrnuto v ceně za m2. Stav dětských hřišť na území Vsetína je problematika, která je obzvlášť aktuální v letních měsících. Radnice si na toto téma nechala zpracovat posudek, podle. Dodáváme na Slovensko Ochranné sítě dodáváme také velkoobchodně na Slovensko.


Jsme schopni zajistit zakázku dle Vašich. Pokud máte zájem o konkrétní výrobek zašlete si poptávku Pokud máte zájem o konkrétní výrobek zašlete si poptávku S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Sportovní ochranné sítě vám vyrobíme v rozměru, který si budete přát. Na všechny tyto venkovní sportoviště vyrábíme a dodáváme potřebné zařízení v provedení pro exteriérové použití(volejbalové a tenisové sloupky, branky pro fotbal, hokej, florbal i házenou, basketbalové konstrukce s deskami a obručkami atd. u všech těchto zařízení provádíme i montáž).


Uvnitř obou stran hřiště jsou pole pro podání, vyznačená vpředu čarou vzdálenou m od sítě a rozdělená středovou čarou na pravé a levé pole. Postranní čáry jsou shodné s příslušným hřištěm pro dvouhru či čtyřhru. Zadní čára hřiště je současně zadní čarou podacích polí pro dvouhru, kdežto pro čtyřhru jsou podací pole vzadu zkrácena o cm.


Jste-li výrobce dětských hřišť, zadejte nám výrobu sítí podle vašich potřeb. Námi vyrobené lanové prvky připojíte ke svému hřišti jako jednotlivý. Lanové sítě , Mildovo dětské hřiště.


Křížový spoj pro lanovou síť vhodný pro lano o průměru 16mm, lze použít pro zpevnění lanové sítě. Fotbalové sítě mají velikost oka 1mm dle normy EN 74 která pokrývá čtvercová i šestiboká oka. Atrakce: skluzavky, pirátská loď, lanové sítě , prolézají a balanční prvky Hřiště v klidném prostředí v blízkosti Antoníčkova pramene.


Sítě mají široké využití např. Z důvodu větší ochrany zdraví a bezpečnosti našich dětí, nabízíme tuto ochrannou síť na. Situace, kdy se míček dotkne sítě a skončí na straně soupeře, takzvané „prase“, je v badmintonu povolena (i při podání).


Jako nový míč se považuje stav, kdy se míček zachytí na vrcholu sítě , nebo přejde přes síť a potom se v ní zachytí (pokud se nejedná o podání). Prosím, použijte minimálně znaky! Plastový knoflík k uchycení na pískoviště pro dopnutí sítě.


Výška sítě se měří ve středu hřiště měřicí tyčkou. Oba konce sítě musí být stejně vysoké a nesmějí překročit oficiální výšku sítě o více než 2cm. Určený na hřiště s přírodním povrchem. Kč Gametime Scoreboard elektronický ukazatel skóre Doprava zdarma Akce Unikátní ukazatel vytvořený k tomu, aby Vám poskytl jedinečnou atmosféru při sportovních akcích a utkáních.


Naše dětská hřiště jsou ideální pro vytvoření rozmanitého a zdraví prospěšného prostředí ke hraní. Nabízíme široký sortiment produktů, přídavných modulů a příslušenství jež vykouzlí úsměv na tváři každému dítěti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky