středa 28. října 2015

Sušené rajcata v oleji

Navíc, v troubě určitě neusušíme takové množství rajčat, jako v sušičce. Dolijeme po okraj olivovým olejem a skleničku uzavřeme. V horkovzdušné troubě jsem při teplotě 70°C sušila celou noc asi hodin. Pokud nemáte sušičku a budete sušit v troubě, je lépe rajčátka rozložit na mřížku, výrazně tím zkrátíte proces sušení. TV - More live TV to love Loading.


DVR storage space all in one great price. V každém případě je napřed musíte povařit v roztoku octa a koření, přidává se i cukr. Nechají se okapat a pak se zalijí olejem. Nejlepší je slunečnicový. Olivový extra virgin etc.


Takže pokud nechcete slunečnicový, tak raději zvolte oliváč rafinovaný (pomace). Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Bez plísní, ale mohou obsahovat ftaláty. Sušená rajčata naložená v oleji jsou oblíbenou přísadou řady pokrmů. Spotřebitelský časopis dTest poslal do.


Olej, do kterého se rozhodnete nakládat vysušené rajčata by měl být kvalitní, můžete použít i různé bylinky, česnek či koření. V prodejnach s italskymi potravinami ( v Plzni je to Midaro) se uz daji koupit susena rajcata bez oleje, jenom v pytlicku, ta vychazeji cenove priznive a pouziti je podobne jako u tech v oleji. Bud si je doma nalozite do oleje, nebo je hodiny pred pouzitim namocite do vody. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri príprave receptov.


V našich podmínkách je budeme spíše sušit v troubě při teplotě do 1°C nebo v sušičce zeleniny. Všechny suroviny musí být suché, ale přitom mají zůstat vláčné. Bazalka a česnek jsou sušené asi za minut, feferonky asi za hodiny a rajčata asi za hodin. Dáme do sušičky, přidáme pár lístků bazalky a necháme sušit, dokud nejsou dobře vysušená (scvrknuté a ještě lehce měkké, zhruba jako když máme sušené švestky).


Rajčata při sušení čas od času obracíme. V sušičce to může trvat zhruba hodin. Rozšířený seznam podobných receptů, jako je recept sušená rajčata v oleji. Může být dobrou alternativou k tomuto receptu.


Počet testovaných produktov: 10. Paradajky máme radi vo všetkých podobách, preto prišiel rad aj na sušené a naložené v oleji. Otestovali sme ich celkom 10. Susena rajcata v oleji recepty, které budete milovat. Záleží na množství vody v rajčatech i na vaší troubě.


Usušená rajčata vrstvíme do sklenic na střídačku s čerstvou bazalkou, česnekem a slunečnicovými semínky. Zalijeme panenským olivovým olejem, uzavřeme a uchováme v chladničce. Jsou skvělé do těstovin, salátů, na pizzu, do zapečených toastů nebo omáček.


Na zahradě nám vždycky vyroste rajčat víc než můžeme sníst. Nasušená ale vydrží několik měsíců a tak si na své úrodě můžeme pochutnat po celý rok. Na velkou sklenici sušených rajčat v oleji budeme potřebovat asi kg zralých a tvrdých rajčat, olivový olej na zalití, sušené bylinky (rozmarýn, tymián, bazalku, oregano a jiné), - stroužky česneku, chilli papričku a sůl.


Další slevy ostatních lahůdek na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky