pátek 30. října 2015

Elektricka sekacka na travu

Seká s mimořádnou silou, se kterou jste se doposud setkávali pouze u benzinových sekaček na trávu. A díky inovativnímu bočnímu hřebenu na trávu i mimořádně blízko okrajů. Kvalitní elektrické sekačky skladem Poradíme, jak vybrat elektrickou sekačku Recenze od našich zákazníků Doručení do h až k vám domů nebo na. Podíváme se na různé typy travních sekaček, vysvětlíme si jejich rozdělení a některé otestujeme.


Nabízíme přehled o tom, jak je možné sekačky roztřídit, které sekačky jsou vhodné do jakého terénu, jaký pohon zahradní sekačky využívají a mnoho dalšího.

V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Od toho se odvíjí další požadavky na typ stroje.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm.

Zahradní sekačky dělíme podle pohonu na benzínové, elektrické a akumulátorové. Vhodnost použití na travnatější plochy do 2m2. Sklopné transportní madlo rozšiřuje skladovací možnosti a šetří tak místo. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme.


Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Pro prostorově úsporné uložení lze rukojeti sklopit. Výkonný motor Powerdrive zajistí během okamžiku důkladně posekaný trávník. Nepřekontrolovaná prostorová nenáročnost díky inteligentní konstrukci a kompaktnímu designu.


Vynikající ergonomie díky držadlům Ergoflex. Snadno použitelné, ergonomické a spolehlivé sekačky na trávu pro všechny zahrady. Je určena na malé až středně velké travnaté plochy. V základní výbavě sekačky je mulčovací klín a boční výhoz. Na sekačky VeGA je poskytnuta prodloužená záruka roky.


Benzínové sekačky na trávu.

Pro větší rozlohy zahrada je určitě vhodnější zvolit spíše benzínové sekačky. V porovnání s elektrickými sekačkami je zcela jistě motorová sekačka náročnější na údržbu. Odění se Vám však vyšším výkonem, který mimo jiné umožňuje větší šíři sečení. A navíc – bez protivného kabelu. Díky malým rozměrům splňuje nenáročné požadavky, tj.


Vřetenové sekačky pro šetrné sečení trávy. V nabídce této kategorie najdete také ruční vřetenové sekačky. Výběr správné sekačky na trávu.


Sekání trávy totiž pomáhá v jejím růstu i hustotě. ProSilence: Nenech se už nikdy zaskočit hlučnými sekačkami. Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol.


Sekačky s motory VeGA, BS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky