středa 28. října 2015

Mora mt 322 b

Schau Dir Angebote von 32. Preisvergleich App zum Download! Alle Produktinformationen anzeigen. Objem rúry Objem rúry litrov. Wählen Sie die Abteilung aus, in der Sie n möchten.


MORA MT 3B je volně stojící mikrovlnná trouba v elegantní černé lakované barvě. Díky černému designu se hodí do každého. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! A sütő térfogata liter, és a forgótányér átmérője 2cm. Voľne stojaca mikrovlnná rúra, elektronické ovládanie, výkon 7W, objem 20l, otočný tanier Ø 2mm.


Základní mikrovlnná trouba pro ohřev od Mory, která díky svému modernímu vzhledu najde své místo v každé moderní domácnosti. Základná mikrovlnná rúra pre ohrev od Mory, ktorá vďaka svojmu modernému vzhľadu nájde svoje miesto v každej modernej domácnosti. W objem l otočný talíř průměr 2mm výkonových stupňů funkce rozmrazování expres funkce ohřevu funkce. Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.


Trouba má objem litrů a otočný talíř má průměr 2cm. Rúra má objem litrov a otočný. Chcete vedieť, či je cena 79. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Mora MT 3B – Popis a Recenzia. Hasonló termékek kedvező áron. Jej vnútorný priestor má objem litrov a pojme tanier s priemerom. W, elektronické ovládání, stupňů výkonu, rychlý ohřev, AUTO menu, přednastavených programů, dětská pojistka.


Neváhejte se nás zeptat! Na LED displeji se zobrazuje denní. Užitečný pomocník ve vaší domácnostiMikrovlnná trouba se řadí k nejpraktičtějším kuchyňským pomocníkům a představuje nejrychlejší a. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Nezmeškejte rady, tipy a novinky pro Vaši domácnost. Přihlášením k odběru souhlasíte se zásadami.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Elektro, které chcete mít. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky