středa 21. října 2015

Dřevěná poštovní schránka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Moderní poštovní schránka, vyrobená z tradičního přírodního materiálu. Touto originální a elegantní poštovní schránkou se odlišíte od sousedů.


Vyrobeno s masivního dřeva (borovice) a překližky (zadní stěna). Spodní uzamykatelná dvířka jsou zdobená řezbou ve tvaru pošťácké trumpety. Schránka je uzamykatelná, součástí jsou klíče. Otvor v horní liště pod stříškou má rozměr 20x2cm. Dřevěná poštovní schránka s tubusem.


Doporučujeme provední povrchové úpravy dle Vaší fantazie a vkusu, hlavně ale proti působení vnějších vlivů. Krásná dřevěná zamykatelná poštovní schránka (v-3š-2h-1síla8cm) napuštěno proti plísni. Spodní dvířka na vyzvednutí pošty jsou uzamykatelná. Zezadu skříňky jsou předvrtané dírky pro upevnění na zeď nebo plot - šroubky jsou součástí.


Antické poštovní schránky. Je dozdobena vyřezanými ptáčky. Nabízíme antické poštovní schránky, které lze zakoupit v různých cenových relacích.


Poskytujeme různé barvy těchto schránek. Kromě toho, že Vám do ní bude chodit pošta, může také hezky vypadat. Ručně vyrobená poštovní schránka z masivního smrkového dřeva. Je určena do venkovních prostor i do domu.


Uzamykatelná s nepropustnou stříškou (asfaltový šindel). Vhodná na dopisy i noviny. Poštovní schránka dřevěná s. Při objednání více kusů výrobků se vždy snažíme. Originální dřevěná zamykatelná poštovní schránka(v-2š-3h-1síla8cm) napuštěno proti plís.


Otvírání na kovový patentek. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Toto zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej! Stříška je opatřena asfaltovým šindelem.


Nalakováno proti povětrnosti. Slaďte vzhled Vašeho domupoštovní schránkou a domovním číslem. I tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Do poštovní schránky vám nemusí chodit jen pohledy z dovolené, ale i důležitá úřední psaní, která je potřeba si převzít. Před výběrem poštovní schránky si proto projděte konstrukce a materiály, které jsou na trhu a na dřevěné schránky se pro inspiraci podívejte v naší fotogalerii. Originální krásná dřevěná zamykatelná poštovní schránka (v-2š-3h-1síla8cm) - vházení pošty z vrchu a otevírání z boku, horní víko nalepená střešní šindel - napuštěno proti plísni,malované akrylovými voděodolnými venkovními barvami,přelakované lodním lakem.


Možné různé barevné kombinace po dohodě. Ozdoba každého domu,chaty a vlastně všeho,kam schránku umístíte. Možno dopsat příjmení po dohodě. Proč poštovní schránka od nás? Robustní konstrukce poštovní schránky je vyrobena z oceli lakované do stříbrné barvy.


Vnější strany jsou pokryty speciální fólií, odolnou povětrnostním vlivům a UV záření, nemusíte se obávat vyblednutí barev apod. Ve spojení s vysokou kvalitou tisku přináší poštovní schránka živé barvy po dlouhou dobu její životnosti. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. V hrní části je malá police na drobnosti.


Unikátním hmotným dokladem, dokumentujícím počátky poštovních schránek v habsburské monarchii, je dřevěná samostojná poštovní schránka zhotovená ve. Dodání schránky 2-týdny po domluvě i dříve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky