úterý 20. října 2015

Vyvazovací kůly

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Sortiment našich výrobků zahrnuje okrasné a účelné palisády, loupané kůly , praktická oplocení pro zvířata, dřevěné ploty, opěrné kůly či vyvazovací kůly ke stromům. Realizujeme i samotné stavby jako jsou dětská hřiště, zahradní pergoly či zahradní altány a podobně.


V této oblasti máme velmi bohaté zkušenosti. Provádíme rekonstrukce starých trubkových. Na rozdíl od standardních frézovaných palisád disponují nižší pohledovou kvalitou. Kůly vyrobené touto metodou, jsou vhodné zejména do vinic, na výstavbu oplocenek a všude tam, kde není zapotřebí přesného opracování, popřípadě je požadováno zachování přirozeného vzhledu. Kůly vyrábíme ve standardní délce dva či dva a půl metru a jsou zakončeny hrotem.


Hroty běžně natíráme přípravkem sanatex pro zvýšení jejich životnosti. V letošním roce jsme se rozhodli výrazným způsobem podpořit akci: Výsadba milionů nových stromů , která započne na podzim tohoto roku. Kůly Morava Vyrábíme dřevěné kůly, sloupky různých průměrů, vyvazovací kůly ke stromkům, frézované plotové latě, palisády, plotové dílce a jiné řezivo. Vyvazovací kůly Pokud chcete, aby mladé stromky rostly rovně, pak je naprostou nutností vyvazovací kůl. Dřevěné kůly ke stromům(vyvazovací) se vyrábějí v různých délkách a průměrech.


Protože jsou poměrnou částí v zemi, klademe důraz u těchto dřevěných výrobků na tlakovou impregnaci. Cenu za jiný rozměr získáte vynásobením požadované délky a ceny za bm. Ke kůlům ke stromům je možné dodat i vyvazovací příčky délky dle potřeby či standartně cm.


ZDARMA pro Vás kulatinu nakrátíme a zabalíme. Tyto vyvazovací kůly slouží nejenom k rovnoměrnému růstu, ale také jako ochrana nebo dočasná podpěra stromků (např. u dálnic či vodních toků). Výdejní doba po dohodě NON-STOP. S postupnou intenzifikací a specializací je. Jsme jeden z největších dodavatelů kůlů ke stromkům po celé České a Slovenské republice.


V případě, že máte zájem o velkoobchodní spolupráci, neváhejte nás kontaktovat. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V současné době nabízíme dřevěné kůly borové, akátové kůly, dubové kůly a kůly Octo Wood.


Borové kůly jsou levné dřevěné kůly pro běžnou spotřebu. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Vyvýšené záhony Palisády a kůly Ohrady a ploty Kompostéry Vítejte na internetových stránkách firmy FREDOS spol. Vyrábíme kvalitní dřevěné výrobky na míru, dle individuálního řešení a potřeb zákazníka, široká nabídka výrobků standardní produktové řady, frézované dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky