čtvrtek 29. října 2015

Výstaviště floria

Naši zahradníci stále zkrášlují město Olomouc. Dnes instalovali na Dolním náměstí rozkvetlé závěsné nádoby s balkonovými rostlinami, které bud. Video z akce Floria DĚTEM - 20. Výstaviště pořádá celoročně spousty květinových a zahrádkářských výstav.


Z původní zástavby zde zůstala původní hala a zastřešené volné plochy, které spolu s halou prošly generální rekonstrukcí a vytvořily moderní zázemí pro venkovní expozice.

Celý areál je možné projít suchou nohou i za nepříznivého počasí a to včetně venkovních výstavních ploch. Moderní výstaviště v Kroměříži pořádá každý rok největší výstavy svého druhu pro všechny zahradníky a zahrádkáře s názvem Floria Jaro, Floria Léto a Floria Podzim. Výstavy Floria mají tradici již více než let a každý rok je navštíví přes 1tisíc návštěvníků.


FLORIA JARO – největší zahradnická výstava v České republice Svátek pro všechny zahradníky a zahrádkáře se blíží. Wählen Sie online von Hunderten von wunderbaren Festivals, Konzerten und weiteren Kulturevents aus. Areál výstaviště se nachází na území bývalých Rybalkových kasáren v okrajové části Kroměříže.


Gourmet-Tourismus, Unterkunft.

Die Brauerei Černý orel. Restaurant und Café Scéna. Chloubou výstaviště je okrasných zahrad – japonská mokrá a suchá, sortimentová, provensálská, stepní a divoká, které do výstaviště vnesly krásu, pohodu a vtiskly mu neopakovatelnou atmosféru.


Návštěvníci mohou na výstavišti čerpat inspiraci a obdivovat květinové plochy, vodopády i vzácné stromy, některé starší než tři lidské generace. Samozřejmostí je komplexní výstavní zázemí včetně stánků, restaurace, ozvučení, ostrahy, zázemí pro vystavovatele a prostorů pro doprovodný program. Mimo tradiční zahradnické výstavy Floria JARO, Florie LÉTO a Floria PODZIM se v prostorách výstaviště konají koncerty, výstavy, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce.


Těšíme se na vás ve dnech od 27. Výstava dokázala přilákat tisíce nejen malých, ale i. Přijďte si vychutnat pravý rockový nářez a dobře se. Jedna výstavní hala bude věnována: - přehlídce zlatých trofejí spárkaté zvěře. Celostátní prodejní výstavy Floria pořádany zejména pro zahrádkáře, zahradníky, zemědělce, ale i chataře, chalupáře a všechny milovníky přírody. Aquatera Kroměříž je prodejní burza pořádána na výstavišti Floria.


Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata. This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes).


Choose online from hundreds of amazing festivals, concerts and other events.

Nedávno opětovně vybudované výstaviště Floria v Kroměříži je skvělým místem ať už potřebujete načerpat nové informace z určitého oboru při jedné z četných výstav či si jen odpočinout ve zdejších nádherných zahradách. Vyražte sem za každého počasí - celý areál je zastřešen a historické centrum Kroměříže máte odtud na dosah. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. Zajímavé a bohaté výstavy jsou určeny nejen pro návštěvníky z celé České a Slovenské republiky, ale také pro zahraniční milovníky zahradnických veletrhů.


Termíny se mohou změnit proto sledujte aktuální informace zde na stránkách. Pořadatelé pro návštěvníky i letos připraví v prostorách haly B impozantní expozici ze stovek odrůd řezaných květin vrcholného léta, tentokrát na téma „Zahrada smyslů“. Pořádá i jarní a letní etapu zahrádkářských výstav, Svatováclavské slavnosti, výstavu věnovanou myslivosti, rybářství a včelařství i burzy drobného zvířectva a okrasného ptactva.


Každý rok na výstaviště zavítá přes 150. Všem, kdo si rádi hrají, patří od pátku 8. Tři z jeho pavilonů i venkovní. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na shledání s Vámi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky