čtvrtek 29. října 2015

Foliovník konstrukce

KONSTRUKCE je tvořena tvarovanými pozinkovanými profily navzájem spojenými pozinkovanými kovovými úhelníky. Spojení je za pomoci pozinkovaných šroubů a upínacích matic, speciálně tvarovaných do profilu konstrukce. Fóliovník doporučujeme postavit na předem připravené trámy, desky, případně libovolný základ. Kotvení se provádí pomocí otvorů ve spojovacích úhelnících.


Montáž celé konstrukce dle přiloženého návodu zvládnou dvě osoby.

Nejoblíbenější je dnes trubková konstrukce opatřená plastovou fólií. Fólie bývá u nich většinou přichycena ke konstrukci lištami nebo je zajištěna lanky, takže celá montáž je poměrně jednoduchá. Foliovník má větracích oken ve spodní části bočních stěn. Technické parametry: plocha - m. Vícevrstvá PE fólie zajišťuje dlouhou životnost a ocelová konstrukce zaručuje větší stabilitu. Každá sekce má vlastní okna naproti sobě.


Kvalitní zahradní fóliovník s UV filtrem v rozměru 2x5m. Ocelová konstrukce a vícevrstvá fólie PE.

Do konstrukce by se pak dala pustit voda k účelu ulehčení zalévání rostlin ve fóliáku - výtoky vody budou v přibitých nožkách pár centimetrů pod povrchem půdy. Navíc - než konstrukcí proteče, trochu se v ní ohřeje. Naši základní nabídku tvoří tři standardizované typy. Inzerát byl odebran z oblíbených. Obloukový střešní skleník 2x5x2m, 7m2.


Nová hliníková konstrukce pro foliovník s rozměry x m. Stabilní obloukový střešní skleník. Prodejná samostatně, jako náhradní díl. Konstrukce je pevná, bezúdržbová a snadno ji dokáže sestavit i postarší člověk. Dům a zahrada - Konstrukce foliovnik bazar. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Hledáte foliovník konstrukce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Minimalistickou podobou fóliovníku.


Konstrukce se velmi snadno a rychle sestavuje pomocí ocelových spojek a hliníkových trubek na principu stanové konstrukce,bez použití nářadí,šroubů atd. Optimální mikroklima fóliovníku je vhodné pro pěstování nejen zeleniny.

KONSTRUKCE FOLIOVNÍKU - je tvořena tvarovanými pozinkovanými profily navzájem spojenými pozinkovanými kovovými úhelníky. Ostatní dřevěné konstrukce. Rádi vám navrhneme a postavíme veškeré dřevěné konstrukce , skelety dřevostaveb, hrázděné konstrukce či dřevěné výplně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Náhradní fólie pro fóliovník Mimosa 6m2. PE foliovník Early Tunnel se vyznačuje vysokou flexibilitou v rozměrech a snadnou montáží.


Zahradní pavilon Oasis PALRAM Ø2cm. Ohebné kovové nosné oblouky lze rozšířit dle individuální požadavků do maximální šíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky