úterý 27. října 2015

Koza na řezání

Schau Dir Angebote von ‪Certia‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Zatím největší kulatinu, kterou jsem tam měl byl průměr cm.

Nejspíš by to zvládlo max. Koza na řezání palivového dřeva domácí výroby. Držák je vhodný jak pro lesní správu, statky tak i do větších zahrad.


Stojan na řezání se dá rychle složit jednoduchým sklapnutím. V tomto tvaru koza zabere minimum místa a je připravena k transportu nebo k uskladnění. Podpěra na řezání dřeva se dá v případě potřeby velice snadno a rychle rozložit až na samostatné konstrukční elementy tyčí z profilovaného pozinkovaného plechu. Tím získáte prostorově nejúspornější variantu pro skladování. Pomocí držáku můžete řezat jen jednou rukou , zatímco druhou přidržujete a posunujete dřevo po koze.


Stojan s držákem pily umožňuje řezání kulatých polen , prken, trámků i palet.

Rozložené nohy koz na řezání dřeva, které postavíme do tvaru písmene X, by po rozložení stály pouze na vnitřních hranách. Přímočarou pilkou proto jejich konce mírně pod úhlem seřízneme. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Klapačka – nejsilnější, nejstabilnější, největší na českém trhu!


Samosvorná koza , která Vám bude spolehlivým partnerem při řezání dřeva po dlouhá léta. Na chatu výbornej pomocník. Při řezání kláda nesvírá pilu,takže práce jde pěkně od ruky.


Skládací kovová samosvorná koza na řezání dřeva. Práci zvládne pouze jediná osoba díky samosvornému mechanismu. Povrchovou úpravu tvoří prášková vypalovací barva (v případě zájmu, možnost na výběr barev ze vzorníku RAL).


Mountfieldu s příslušenstvím. Je vhodná pro polena do průměru cm. Jestliže pravidelně řežete větší várku palivového dřeva, pak je koza naprosto neocenitelným pomocníkem. V dnešní době sice není problém, něco. Krátký popis produktu Koza na řezání dřeva.


Jak nařezat velké množství dřeva ve velmi krátké době? Praktický skládací stojan pro vaši zahradu či dílnu. A navíc bezpečně a pohodlně. Objednejte si TecTake kozu.

Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou. To je nejoblíbenější koza “Pořízek” z naší produkce. Wir machen die Rückgabe einfach. Hodí se na přípravu dřeva na topnou sezónu. Bezpečně uchytí kulatinu nebo větší část kmene.


Pevná a stabilní konstrukce - díky použití masivního materiálu. Profiholder, Sekacky-pily. Práci se stojanem zvládne jediná osoba - ne jako u klasické kozy na řezání dřeva.


Stojan je skládací , montáž i demontáž zabere jen několik vteřin. Délka zpracovávaného dřeva : není limitována , doporučená délka do 3. Koza je vyrobena z pozinkované oceli. Nepostradatelný pomocník pro přípravu dřeva na zimní období. Lehká koza pro řezání dřeva. Stabilní koza pro bezpečné řezání dříví S kotoučovou nebo řetězovou pilou nařežete dříví do krbu nebo kamen rychle a spolehlivě.


Velkým pomocníkem jsou stojany z kovu a ze dřeva. Prodám univerzální stojan na řezání dřeva motorovou pilou Pořízek. V Pořízku lze rozřezat vše - dlouhou kulatinu, metry, slabé větve, zejdy i palety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky