úterý 27. října 2015

Levné markýzy

Doprava markýz je zdarma. Všechny markýzy jsou tvořeny vysoce odolnou kovovou konstrukcí a pevnou tkaninou. Samozřejmostí je i designové provedení, které vaší zahradě nebo terase ostudu určitě neudělá. Většinu produktů máme skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Markýzy seřazené podle ceny od nejlevnějšího.

Rozumíme lidem, kteří kladou na markýzy vysoké nároky. V HORNBACHu najdete dokonalou venkovní markýzu na váš balkon či terasu. Markýzu vám připravíme do hod na prodejnu nebo budete mít markýzu 2. Chrání před sluncem a deštěm a zaručují exkluzivní posezení za každého počasí. Ovládání výsuvných markýz je možné pomocí kliky nebo elektromotoru.


Jsou často využívány jako markýzy pro restaurace, kavárny a hotely. Chytrý nákup nábytku a dekorací. Kvalitní výsuvná markýza se stabilními řetězovými rameny.

Markýza ERHARDT BS má ramena s řetězem z nerezavějící oceli. Je vyrobena z nerezových profilů a výplňí z akr. Venkovní markýzy dodáváme v typech konstrukcí. Klouby a závěsy jsou z kovaného hliníku. Podobně i držáky ramen, držáky řetězu a výsuvný profil jsou vyrobeny z taženého hliníkového profilu.


Markýza je tak trvale zajištěna proti vyražení náporem větru. Dobře odolává i povětrnostním podmínkám díky spojovacím dílům z nerezavějící oceli. Velké markýzy orientované na jihozápa také mají funkci pasivní klimatizace.


Lze je namontovat i na balkón bytového nebo panelového domu. Díky velkému množství vzorů a provedení si vybere každý. Záleží jen na Vás, jakému provedení dáte přednost. Balkonové markýzy poslouží také jako protisluneční clony u kaváren či restaurací, kde návštěvníkům poskytuje příjemný stín.


Velikost výsuvných markýz se liší od potřeb zákazníka, nejčastěji se vyskytují markýzy 3xa markýzy 4xm. Pořiďte si levnou markýzu a zastřešte vaši terasu, balkon či obchod. Tyto venkovní markýzy jsou řešeny tak, aby se celá markýza po zasunutí schovala do kazety, což je nejenom esteticky zajímavé, ale prospívá to i životnosti markýzy.


Jak již název napovídá, jsou konstruovány především pro použití na zastínění balkonů. Pro našeho zákazníka přinášejí dlouhou životnost a punc garantované kvality, která je ostatně symbolem naší společnosti. Velký výběr nábytku a dekorací.

I tato stínící technika přináší pro našeho zákazníka punc garantované kvality. Levné Žaluzie a markýzy. Ptáte se tedy, jak pořídit žaluzie levně, a přitom si dopřát luxus a kvalitu? V nabídce jsou zahradní markýzy , které bez problémů připevníte na stěnu, i volně stojící boční zástěny, které vám kromě ochrany před slunečními paprsky poskytnou také příjemné soukromí.


Každá z markýz se díky svému nadčasovému vzhledu stane zároveň i ozdobou vaší zahrady nebo terasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky