středa 21. října 2015

Kohoutek chalcedonský

Je to nenáročná trvalka. Pro svou výraznou červenou barvu květů, prozáří každou zahradu. Rostlina se dorůstá do výšky 40-ti centimetrů a vyznačuje se jasně červenými květy. Jedná se o mrazuvzdornou rostlinu vhodnou k řezu do váz nebo pěstování na okrasných záhonech.


Pro křiklavě rumělkové květy se této trvalce přezdívá horoucí láska. V Anglii je kohoutek nazýván maltézský kříž, prý pochází z dob.

Naše zahradnictví nabízí široký sortiment osiv, rostlin, chemických přípravků na ochranu rostlin, hnojiv. Má krásné červené květy, které vykvétají začátkem léta. Ale už po několik staletí se stala velmi oblíbenou v celé střední Evropě. Trsnatá trvalka se vzpřímenými listnatými lodyhami zakončenými vrcholovým květenstvím zářivě červených květů.


Výsev: předpěstování od února v. Kohoutek kvete od června do září. Okurka setá salátová hybridní hadovka na záhon Burpless Tasty Green FSadbovače na výrobu zdravé sadby Kolíčky na roubování, univerzální na okurky. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček.


Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin.

Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. Květenství je hustý chocholík, kvete rumělkově červenou barvou, ale také růžově a bíle, kvete v červnu až červenci. Vyžaduje slunné stanoviště a lehčí propustnou půdu.


Osiva a semínka) Hodnocení produktu:. Dorůstá do výšky metru. Používáním těchto webových stránek. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Trvalka pro slunné stanoviště. SEMO KOHOUTEK CHALCEDONSKÝ ČERVENÝ. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Krásné červené květy lze očekávat na začátku léta. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. Podrobný popis produktu Lychnis chalcedonica - kohoutek plamenný. Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek.


Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Tato rostlina se může stát překrásnou ozdobou Vaší zahrady.

Dospělá rostlina dorůstá do výšky cm. Po odkvětu a seříznutí se na konci léta objevují další, třebaže menší květenství. Tvoří vyšší robustní trsy. Množí se ze semen, dělení trsů není snadné.


V červnu až červenci vykvétají červené chocholky květů. Po odstranění odkvetlých částí může znovu vykvést i na podzim. Nabízím rostliny kohoutku chalcedonského.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky