čtvrtek 3. listopadu 2016

Jak vyčistit bazén od řas

Vůbec nezáleží na tom, zda máte jen samonosný nafukovací nadzemní bazén nebo jste si pořídili větší, zapuštěný do země. Když vám bazén začne zelenat, hnědnout nebo dokonce černat, je čas na boj proti řasám. Stěny a dno bazénu jsou oslizlé a viditelně porostlé drobnou řasou. Prvním krokem je umrtvení řasy přebytkem algicidního přípravku. Určitě je to cíl všech, kteří mají bazén doma.


Co dělat, když do bazénu napustíme novou vodu?

Co je potřeba udělat pro zazimováním bazénu? Jaká je alternativa ke chlórové bazénové chemii? Vše se dozvíte v článku. Stačí bazén řádně osolit. Jednoduchý přístroj na elektrolýzu soli (salinátor), který už několik let bazénáři ve své nabídce mají, dokáže úplně nahradit chlór.


Voda pak není cítit chlórem. Oči a sliznice v takto ošetřované vodě nejsou podrážděné a není potřeba bát se alergické reakce. Mimo to má „osolená“ voda antiseptické účinky.


Směrem od sedmi a víc se voda stáva zásaditou, no a naopak směrem dolů je voda kyselejší.

Pokud máte tedy pH vyšší, usazeniny či mazlavá voda jsou průvodním znakem. V případě, že pH vody je nižší, způsobuje většinou štípání či svrbění po koupání. Poznáme je jednoduše - dno a stěny bazénu jsou mazlavé a kluzké , voda může páchnout. Spory řas jsou do bazénů neustále přinášeny prostřednictvím prachu, větru a deště.


Rychle se vyvíjejí, mohou mít barvu zelenou, hnědou, nažloutlou i černou. Dno i stěny bazénu jsou pak kluzké, mazlavé a voda páchne. Změřte a případně upravte pH testery. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Jak se zbavit znečištění? Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Když vám začne bazén zelenat, hnědnout nebo dokonce černat, je čas na boj proti řasám. Bazénový vysavač se také zabydluje u mnoha.


Je velmi jednoduchý na používání a proto je i velmi oblíbený.

Nemůžem zapomínat na ochranu a pervenci. Kromě toho však dokáže perfektně vyčistit spodní část vašeho bazénu. Co obnáší čištění vody v bazénu od řas a sinic Přemnožené řasy či sinice a najednou je z krásné průzračné vody zelený žabinec. Pokud máte na zahradě bazén , určitě víte, že jeho čistota je velice důležitá.


Hromadění bakterií v neudržovaném bazénu může mít za následek vážné zdravotní problémy. Zelenající voda je ideálním prostředím pro množení těchto bakterií, především sinic. Lze tomu předejít pravidelnou údržbou bazénu, my vám povíme jak. Je jím řada prostředků bezchlórové bazénové chemie GUAa POOL.


Pokud jste majitelem domácího bazénu, a hledáte způsob, jak v něm vyčistit vodu bez pomoci prostředků na bázi chlóru, existuje řešení. Správné jarní uvedení bazénu do provozu je důležité, už jen pro to, aby voda vydržela křišťálově čistá po celou sezonu. Aplikujte preventivně přípravek proti řasám.


Riesenauswahl an Markenqualität.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky