pátek 11. listopadu 2016

Přenosné zastřešení bazénu

Poctivý český výrobek nabízíme již let, stále ze stejných – kvalitních materiálů, bez ústupků v kvalitě výrobku! I prvním našim zákazníkům TROPIKO stále slouží. Univerzální přenosné zastřešení Azuro je vhodné především pro bazény řady Azuro a to jak pro stojící na povrchu, tak i zcela nebo částečně zapuštěné. V naší nabídce najdete jak kruhové zastřešení tak oválné zastřešení v různých velikostech. Foliové a textilní zastřešení.


Tato zastřešení bazénu jsou určena pro nadzemní bazény stojící na povrchu nebo.

Přenosné zastřešení připomíná stan a není problém jej pro tento účel využít. Pokud budete na vaší zahradě pořádat rodinnou oslavu či zahradní párty, kterou vám bude chtít překazit nepříznivé počasí, může přenosné zastřešení vše zachránit. Bazénový kryt se zkrátka využije jako zahradní stan. Toto zastřešení má lehkou hliníkovou konstrukci, která je pevná a přesto lehká.


Zastřešení se dělí na přenosné a posuvné. Výplň je tvořeno PVC tkaninou. Autor: Azuro „Jeho výhodami jsou především lehká konstrukce z hliníkové slitiny a tedy lehká manipulace, kterou zvládne opravdu každý. Chcete uchránit svůj bazén před nečistotami, tepelně jej izolovat, ale nezalíbilo se vám naše zastřešení bazénu ?

Pak si určitě vyberete z naší. Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému zastřešení. Srovnání cen přenosné zastřešení bazénu. Nejlevnější e-shop obchod santim.


Zboží za akční ceny, slevy. Nejenže vám umožní si prodloužit koupací. Extra ploché zastřešení bazénu s maximálním důrazem na design.


Pro ty, kdo dávají přednost dokonalému sladění zastřešeného bazénu s jejich do posledního detailu vyladěnou zahradou. Neunese to sníh, poškodí to kočka drápem. Je to prostě jenom folie a podle toho se to chová. Jedná se ale o funkční a plnohodnotné zastřešení. Všechny typy zastřešení jsou vyráběny na zakázku přesně podle Vašeho přání a potřeby.


Při výrobě jsou použity pouze kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost a bezpečnost používání zastřešení bazénu. V základním provedení je zastřešení typu AZURE vybaveno pochozí pojezdovou dráhou AZURE 1 odstupňovanou pro jednosměrné posouvání segmentů. Toto zakrytí je určeno pro bazény do průměru až m. Jednoduchá a přitom pevná konstrukce umožňuje velmi snadnou manipulaci se zastřešením všech rozměrů.


Také je tu omezení konstrukční, maximální možné rozměry jsou dány tím, že zastřešení je přenosné.

Poměrně vysoká konstrukce může být také pro někoho nevýhodou. Tvoří je lehká stavebnicová trubková konstrukce z hliníkové slitiny potažená fólií proti UV záření. Víceúčelové zastřešení lze využít pro příjemná posezení na vaší zahradě a mnoho dalších příležitostí.


Svou světle zelenou barvou se výborně hodí na každou zahradu a jako decentní doplněk bazénu a zeleně. Je vyrobeno z lehkých materiálů a konstrukci tvoří samonosný skelet. Celé je velmi lehké, takže jej snadno.


Upozorněte včas zhotovitele na zásadní skutečnosti, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky