pátek 11. listopadu 2016

Privátní sauna brno

Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen! Kadeřnictví, privátní wellness, sauna , solárium, masáže a další. Naše finská sauna Hotelu Arte v centru Brna Vám nabízí skvělou relaxaci v moderním a klidném zázemí. Po sauně si dopřejte klid – usaďte se v komfortní odpočívárně, kam Vám rádi přineseme objednané občerstvení.


Několik druhů suchých saun, parní sauna , relaxační bazén s perličkami, saunové ceremoniály, soukromá spa, fitness, whirlpool masáže, kosmetika, pedikúra nejsou zdaleka všechny služby, které u nás můžete využívat.

Privátní wellness (vířivka, infra a finská sauna), masáže, občerstvení, víno a příjemná společnost – zažijte u nás chvíle plné pohody a relaxace. Nabízíme různé typy relaxačních balíčků , z kterých si určitě vybere každý. Dopřejte si luxusní spa v naprostém soukromí pro 2-osob. Vario sauna , parní lázen, whirlpool, odpočinková zóna.


Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu, osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Pokud chcete ještě víc, potěší vás solná sauna , parní ráz nebo luxusní parní lázeň. Přijďte se přesvědčit sami, ze Saunie odejdete skutečně odpočatí!


Life Fitness Signature, která se stala oficiálním partnerem a dodavatelem vybavení.

Hergestellt in Deutschland. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice. Vířivka:5Kč na hodinu pro osoby, 6Kč na hodinu pro osoby. Nabídnout Vám můžeme také Soukromé spa Zima. Saunování má výrazné detoxikační vlastnosti, uvolňuje, posiluje imunitu.


Navíc slouží jako kosmetická péče o kůži. Užíjte si relaxaci s japonským nádechem v oáze klidu a harmonie s SPA studio Marína. Havajské a relaxační masáže, privátní sauna s vířivkou v Ráji.


OUR ROOMS Experience The Freedom. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget commodo orci. Integer varius nibh eu mattis porta. Vážení hosté naší sauny.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma privátní wellness. Ušetříte tak čas i peníze. Je vybavena elektrickým vytápěním s odpočívárnou a ochlazovnou řešenou malým krytým bazénkem.

Saunu je rozhodně dobré si předem rezervovat, ať máte saunování předem domluvené. Otevřeli jsme pro Vás nový diskrétní privátní wellness s možností pořádání soukromých párty a večírků. PRIVAT SOHO BRNO Jsme nový, luxusní, klimatizovaný erotický privát v centru města Brna. Jedná se o velmi hezké prostory s. Naprosto diskrétní vstup i pohyb v prostorách privátu je u nás samozřejmostí stejně tak, jako možnost bezproblémového parkování v denních či nočních hodinách. Jsme připraveni našim klientům poskytnout služby na nejvyšší možné profesionální úrovni.


Nabízí nepřeberné možnosti vyžití jak kulturního tak zábavního charakteru. Navštivte divadla, kina, kluby, památky, hrad Špilberk, katedrálu Petrov nebo promenádu na hradbách nad Novými sady. Brno leží v srdci Evropy.


Komfortní nově otevřené ubytování. Brzy pro vás otevřeme nový Saunový svět v OC Letmo v Brně! Kdy si u nás můžete odpočinout poprvé? Nechte nám na sebe kontakt a my vás budeme informovat. Privátní komplex Relax Club nabízí jedinečnou možnost zarezervovat si pro sebe a své přátele či partnerku krásnou vířivku, saunu, relaxační místnost a další.


To vše v soukromí pouze pro vás. Stačí si zarezervovat den a čas a přijít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky