čtvrtek 10. listopadu 2016

Sekačka mf 70

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. V naší nabídce naleznete kompletní sortiment zahradní techniky, zahradních traktorů a jejich příslušenství, například hliníkové nájezdy , vetikulátor nebo rozmetadlo průmyslových hnojiv. Prodám novou ani nerozbalenou robotickou sekačku zakoupenou B2B na Alze. Předání možné Praha, Mladá Boleslav a kdekoliv cestou mezi tím.


Vlastním MF , dvoutaktní motor Jikov. Loni jsem nechal udělat výbrus a generálku motoru, takže po zajetí teď jezdí a startuje super. Sekačka je určena pro sečení vysoké trávy. Pracovní šířka sečení je cm.


Vážení zákazníci, chceme Vás upozornit, že vzhledem k nedostatku personálu od 17. Prodám sekačku MF - s vozíkem a sekací lištou 1cm. Chytá na první zátah a to jak studená, tak i teplá. Součástí prodeje je i originál manuál a technické osvědčení. Das erfolgreiche Internetportal preis.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Mf vergleichen und immer zum besten Preis online kaufen.


Kaufe Mfim Preisvergleich bei idealo. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým. Lištová sekačka hledáte použité nebo nové? Marktplatz für gebrauchte.


See the album on Photobucket. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Tento pin objavil(a) dula. Ulice - otázky pro: Míša se ptá Kaliny! K tomu mulčovač trávy a obraceč sena a shrnávač, vše se nasazuje místo lišty.


Sdílejte album s ostatními:. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! MFsekačka MF -tzv. Postaráme se o bezpečné a. Přidám 2x náhradní kosu. Dobrý den, prodám sekačku mf 70.


Vpříloze mám fotky Mf 70.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky