čtvrtek 10. listopadu 2016

Strunový křovinořez

Strunovy-krovinorez-novy-nepouzity. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Při použití strunové hlavy lze křovinořezem sekat běžná tráva ve svazích, příkopech, mezi stromy a keři.


Křovinořez Husqvarna 3R Pomohl vám návod? Zanechte svůj názor v komentářích. Na zahradě si velmi zakládáte a chcete ji mít krásně upravenou, jenže jak se zdá, jen rotační sekačky na trávu vám na to nestačí.

Krásně poseká těžko přístupná místa. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Výkon kW, obsah ccm. Postaráme se o bezpečné a. Obecně: čím větší počet zubů, tím lépe si křovinořez poradí i se silnějšími nálety nebo dokonce i slabšími kmínky.


Při používání 22zubých nebo 80zubých kotoučů se ovšem doporučuje vyměnit plastový kryt za kovový. Tyto kotouče jsou už velmi těžké, při koupi konzultujte, zda je váš stroj zvládne. Obyčejně bývá jejich používání spojené s.

Snadná přeměna řezacího nože na strunovou sekačku se záběrem 4mm. Vhodná pro domácí a hobby použití. Vybíráte křovinořez, který se vám stane na zahradě spolehlivým pomocníkem? CZ můžete vybírat z prověřených značek, jako je český Hecht , japonský RIWALL s prodlouženou 4letou zárukou nebo český Fieldmann.


Benzinový křovinořez :ve směs bývá silnější co se týka vykonu motoru,je určený i pro delší sekaní,jak víšší trávy tak i větších ploch,mivají již postroj tzn. V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu. Prodám tento elektrický strunový křovinořez značky Hecht, byl zakoupen pro dědu na chalupu, ale využil se jestli tak 3x, více info rád sdělím, pouze. S vhodným 40V akumulátorem s technologií značky Samsung vydrží křovinořez pracovat až minut. Tyto Lithium-iontové akumulátory jsou navíc bez paměťového efektu - žádná ztráta.


Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu. Motor o objemu 26cm Dělitelná hřídel. Motorový křovinořez se záběrem nožů 25cm a záběrem struny 43cm.


Některé z nich, jako například křovinořez Riwall RPMT 33 nabízí několik samostatných nástrojů v jednostrunový vyžínač, křovinořez , plotostřih a prořezávací řetězovou pilu. Doprovází ji proto špičkové příslušenství a důraz na jednoduché a bezpečné ovládání. Multifunkční křovinořez RPMT 3od značky Riwall je univerzálním pomocníkem, který může sloužit jako strunový vyžínač, křovinořez , plotostřih a prořezávací řetězová pila. Výborný nástroj pro dosečení trávníku okolo záhonů, zdí a jiných hůře přístupných míst.


Místo bubínku se strunou můžeme křovinořez opatřit ocelovým vícecípým řezným nástrojem nebo pilovým kotoučem.

Energie od spalovacího motoru se vede k noži rovnou kovovou osou. Oproti tomu vyžínač pracuje bowdenem. To je to zahnuté rameno ve spodní části umožňující rotaci struny v rovině terénu. Zatímco u křovinořezu můžeme strunový kotouč vyměnit třeba. Profesionální prodej a servis zahradní techniky, elektrického nářadí a krbových kamen.


Tisíce spokojených zákazníků. Rychlá doprava velkých balíků. VS-5strunový vyžínač. HECHT 1HECHT 1je motorový farmářský křovinořez. Elektrická řetězová pila k řezání větví GAK 60 GÜDE.


Součástí stroje je strunová hlava, kovový kotouč a popruh. Našli jste u konkurence levnější vyžínač strunový 280W, ale přesto chcete nakoupit u nás? Pošlete nám odkaz na levnější variantu a uvidíme, zda Vám budeme moci cenu upravit. Spodní rukojeť je možné nastavit do mnoha poloh pro dokonalé vyvážení vyhovující konkrétní obsluze.


Polohovatelná je samozřejmě i horní rukojeť se spínačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky