pondělí 7. listopadu 2016

Zelená orchidej

Schöne und kräftige Pflanzen von Ihrer Baumschule. Top Auswahl - Jetzt bestellen. Umwelt- und pflanzenschonende Verpackung.


Moderní 3D tapety na zeď, fototapety a vliesové tapety z kvalitních materiálů, s originálními a patentovanými vzory. Tato květina je vhodná pro všechny slavnostní příležitosti. Můžeme nabídnout i jinou barevnou variantu. ZOOM – najeďte myší na obrázek ? Keramický certifikát za příplatek. Exklusivně jen na Stapety.


Způsoby rozmnožování orchidejí. Rozmnožování orchidejí můžeme rozdělit na: generativní (výsevem semen) vegetativní (dělením rostlinných částí). Můžete si objednat orchidej Cymbidium svázané do kytice nebo naaranžované na různé způsoby.


Krásným dárkem je také orchidej Phalaenopsis v květináči. Všechny orchideje je možné objednat v několika barvách s různými doplňky, neváhejte nás kontaktovat. Cymbidium – orchidej s velmi trvanlivými a bohatými květy v zimě potřebuje nejlépe 15°, snese i teplot nižší (kolem 10°).


Dendrobium – například Dendrobium nobile vyžaduje v zimě rovněž teploty kolem 15°. Květina má dva stonky – jeden se čtyřmi květy a poupaty, druhý s poupaty. Zelená orchidej se žluto-červeným středem, usazená v bílém květináčku.


Každá květina je originál, takže se může lišit odstínem korálků, květináčku. Moderní jednodílné i vícedílné obrazy na zeď s fascinujícími detaily. Každá linie vás ohromí svou precizností a barvy překvapí svou pestrostí. Umělá orchidej - zelená (V: 61cm) 0JavaScript seems to be disabled in your browser. Pro použití všech funkcí tohoto webu musíte mít povolen JavaScript ve svém prohlížeči.


Rozměr je možné libovolně upravit zastřihnutím. Cena závěsů je za kusy klasického rozměru 140×2cm. Možno doobjednat malý polštář, povlečení ve stejném motivu. Vybírejte z produktů v kategorii umělé květiny. Pokud květiny nemáme aktuálně skladem budeme vás kontaktovat a nabídneme vhodnou alternativu.


Dodání v den objednání doporučujeme předem telefonicky ověřit. Doporučujeme objednávat s předstihem pracovních dnů. Dodacia doba: Konkrétny vzor a rozmer tapety tlačíme pre Vás na zákazku, dodacia doba je až kalendárnych dní v závislosti od vyťaženosti výrobných. Rychlé dodání, slušné ceny, komunikace s obchodem dobrá. Pokud budu zase potřebovat látky, zase ráda objednám.


Při poskytování služeb nám pomáhaji soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim použiváním souboru cookie. Orchidej za akční ceny #128176;. Další slevy květin a osiv na Kupi. Obraz tištěný na plátno s motivem jednoho velkého, žlutého květu orchideje.


Brilantní barvy, vhodný do všech interiérů. Je dostupný v velikostních a. Obrazy s orchidejemi jsou velmi populární a jsou krásnou dekorací jak do bytu, tak i do komerčních prostor. Uplatnění najdou především v moderních interiérech. Pre nákup musíte byť prihlásený a zároveň mať aktivovaný Váš účet.


Květiny, rostliny a jiné dekorace je vhodné čistit pomocí vlhkého. Největší eshop s tapetami, obrazy a dekoracemi do bytu Originální tapety a obrazy od dodavatelů z celého světa Fototapety, obrazy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky