pondělí 7. listopadu 2016

Zemní bazény

Vlastní nadzemní bazén , si tak dokáže postavit na zahradě naprosto každý. Jak bazény Fidji v klasické bílé barvě, tak bazény Pacific v elegantním dřevěném odstínu jsou k dispozici v několika velikostech, tvarech, a potažmo i cenových relacích. Perfektně tak zapadnou téměř do každé zahrady. Součástí nadzemních bazénů je bazénové příslušenství, včetně pískové filtrace, schůdků, skimmeru, hadice a trysek.


Prodáváme zahradní bazény Intex, Bestway, GRE, Tereza.

Kontakt Sídlo: HANNO CZ s. Nad zemní bazény se relativně snadno udržují a drobné poškození lze opravit s pomocí lepících sad. Rodinné bazény Azuro patří k nejžádanějším bazénům vůbec. Jsou ozdobou každé zahrady a potěšením pro každou generaci.


Mezi jejich přednosti patří mimořádně pevná konstrukce - jejich stěny jsou vytvořeny z hlubokotažného ocelového plechu. Dovážíme nadzemní bazény s konstrukcí i bazény s nafukovacím límcem. V naší nabídce najdete více jak 1typů bazénů různých značek.

Plastové obdélníkové bazény do země s pravoúhlými rohy vyrábíme z 1. PP (polypropylén) s UV stabilizací, které se vyznačují barevnou stálostí a životností několik generací. Zahradní bazén za super ceny! Levné plastové bazény - velký výběr naleznete online na BauMax. Rámové bazény Swing s podpěrnou konstrukcí jsou vhodné pro ty, kteří hledají jednoduché řešení pro letní koupání. Bazény Swing nemohou zcela nahradit.


Nadzemní bazény s konstrukcí. Adresa pro zasílání reklamací: HANNO CZ s. Vybírejte kvalitní značkové nadzemní bazény s konstrukcí renomovaných značek Bestway a INTEX. Tyto bazény se vyznačují. Dodáváme také nafukovací vířivky MSpa a dětská hrací centra. Všechny bazény dodáváme z našich skladů v Praze a Brně.


Jejich největší výhodou je snadná a rychlá instalace. Prakticky po méně než hodině již můžete napouštět vodu do bazénu a pomalu si začít užívat vodních radovánek.

Napouštějící voda poté sama postaví konstrukci bazénu. Tampa - jednoduché samodržné bazény, větší bazény Florida s podpůrnou konstrukcí, bazény Orlando přizpůsobené pro celoroční provoz a rozměrově největší bazény řady Tahiti. Nabízíme bazény ve čtyřech ředách.


Při výběru můžete volit kompletní bazény s filtací. Zde uvedené ceny platí při objednávce on-line. Cena v kamenné prodejně se může lišit. Pro nadzemní a částečně zapuštěné bazény lze použít různé typ filtrací. Pískové filtrace, filtrace na filtrační kuličky i malé kartušové filtry.


Zapuštěné bazény ve srovnání s nadzemními Hlavní předností nadzemního bazénu je jeho nízká pořizovací cena. Navíc jej můžete kdykoliv jednoduše sestavit na libovolném rovném místě na své zahradě i bez nutnosti terénních úprav. Stabilní nadzemní bazény s pevnou konstrukcí i filtračním systémem či kvalitními schůdkami za báječné ceny!


Račte vstoupit a potěšte nákupem celou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky