úterý 6. června 2017

Brány ploty

Najdôležitejšími aspektmi ktoré majú spĺňať brány, ploty , mreže je bezpečnosť, pohodlie a estetika. Nabízíme online prodej poplastovaného a pozinkovaného pletiva, pozinkovaného pletiva, pozinkovaných poplastovaných sloupků a vzpěr, pozinkovaných sloupků a. Hliníkové bezúdržbové ploty , brány a branky. Brány, ploty online - predaj a dovoz, poradíme, dovezieme.


Na našej stránke nájdete kvalitné plotové brány a bránky za bezkonkurenčné ceny.

Sme Slovenský výrobca, ktorý má sídlo na Slovensku vo vlastnej budove s vlastným strojovým vybavením. Jednoducho vieme, čo vyrábame, predávame zákazníkom. Zabezpečujeme komplexné služby- vytvoríme návrhy hliníkových plotov cez ich výrobu až po konečnú dodávku a montáž u zákazníka. Poskytujeme zameranie, dovoz a montáž kovaných výrobkov a pletivových panelových dielcov na celom území Slovenska s maximálnou fexibilnosťou a. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů ( ploty , pletiva, brány , branky, vrata, vrátka) na klíč.


Ploty a oplocení Pilecký s. Kvalitné hliníkové ploty, brány a balkóny s ročnou zárukou!

Moderné ploty a brány sú často štylizované tak, aby zodpovedali budovám, ktoré obklopujú - to je dôvo prečo niektorí obliekajú drevené alebo kovové ploty (kované, odporúčané pre zákazníkov s hlbšími vreckami), iní dávajú prednosť skrývaniu sa za kamennú stenu a iní radšej volia siete a záhradné panely zvárací drôt. Firma Stavebné profily s. Tá sa skladá z duplikovaného pozinkovaného rozpätia, materiálu, ktorý je obľúbený pre svoju silu a relatívne nízku cenu. Okrem toho sú veľmi pevné, bezúdržbové a vydržia celé desaťročia. Jednokřídlá branka PILOFOR SUPER - Zn: - rám ze čtyřhranných profilů (uzavřený)- výplň svařovaný. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového materiálu a stavby plotu na klíč.


Realizace staveb plotů a oplocení dle vašeho zadání. Oceľové brány nechávame odborne pozinkovať ponorením. Brány vyrábame z hliníku, ocele a nerezu.


Výplň však môže byť z akéhokoľvek materiálu alebo kombinácie materiálov. Farebnou povrchovou úpravou dosiahneme dokonalé zladenie všetkých použitých materiálov. Ponúka široký výber sortimentu ale aj. Sme slovenský výrobca s viac ako ročnou praxou. Kované ploty, brány a zábradlia.


Vše vyrobíme, dovezeme a namontujeme.

Brány a ploty sú k dispozícii vo veľkom množstve motívov a variantov prevedenia. Vyberte si z množství vzorů, velikostí a barev. Brány, vchodové bránky a jednotlivé plotové výplne sú dodávané s rovnakým motívom, ale aj v ich kombinácii, podľa výberu zákazníka.


Brány,ploty ,zábradlie - Vitajte v konfiguračnom systéme cien. Početné vzory umožňujú zvoliť si ideálne oplotenie, ktoré splní tak estetickú, ako aj funkčnú úlohu. Za nás hovorí kvalita a množstvo spokojných zákazníkov. Profesionálne brány, ploty a garážové brány s kvalitným prevedením.


Zabezpečíme dodávku, montáž, servis a poskytneme záruku. Sme autorizovaným partnerom jedného z popredných rakúskych výrobcov hliníkových plotov a príslušenstva – GUARDI, výrobcu s dlhoročnou tradíciou a s. Nabízíme široký sortiment zboží k výstavbě oplocení budov a areálů. Dále také nabízíme různá pletiva a sítě pro chovatele, stavbaře, sportovce. Na přání zákazníka jsme schopni vyrobit a dodat brány nestandartních rozměrů nebo provedení (pojezdové, samonosné, křídlové, teleskopické).


Nechajte sa inšpirovať možnosťami našich výrobkov. Využite cenovo dostupné hliníkové brány a ploty. Chraňte si svůj pozemek bránou, která bude vypadat stylově a hlavně se o ní nebudete muset starat.


ALUMIX slovenský výrobca hliníkových plotov, brán a zábradlia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky