čtvrtek 8. června 2017

Chata na zahradu

Kaufe jetzt und spare heute. Profitiere von diesem Schnäppchen! Na přání zákazníka můžeme též některé typy dřevostaveb dodat v atypickém provedení - přesně na míru. Všechny dřevostavby - zahradní chatky , srubové chaty , víkendové chaty , zahradní domky, pergoly se dodávají v přírodním stavu , dřevo je uměle vysušené a není opatřeno žádnými nátěry ani impregnací.


Jejich panelová konstrukce jim umožňuje vysokou variabilitu, díky níž je možno chaty libovolně zvětšit, zmenšit, změnit půdorys či vnitřní.

Domek na zahradu z kvalitního sušeného dřeva. Nastavitelný stůl na stříhání psů s konzolí pro připnutí obojku. Jeseníky jsou podle mnohých naše nejkrásnější hory.


Objevte jejich tajemství a krásu! Nacházíme se na křižovatce turistických stezek, běžkařských stop a obklopeni lyžařskými svahy. Velký zatravněný dvůr s hrací.


Celkový výmera pozemku je 4m2. Rekreační chata je skvělým místem pro odpočinek s rodinou nebo přáteli, kam se můžete uchýlit na víkend po náročném pracovním týdnu.

Svou podstatou slouží rekreační chaty ke krátkodobému ubytování několika lidí, což může být vaše rodina nebo přátelé. Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto. Zahradní dřevěné domky, sruby, domky na nářadí, garáže a pergoly stavíme z kvalitního severského nebo českého smrkového dřeva. Zahradní domky, chatky, pergoly a dřevěné garáže montujeme po celé ČR a SR. Praha - Velká Chuchle, chata se zahradou 1. Ponúkam na predaj záhradu vo Svinici.


Prostredie je veľmi pekné a tiché a sú tam postavené chaty na celoročné bývanie. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Pro děti i dospělé jsou připraveny, hry (šipky, stolní fotbal atd.), sportovní potřeby (badminton, frisbee, míče, kroket atd.). Mobilní chata pro rekreaci, mobilheim na zahradu. Především lidé z měst a panelových sídlišť mají v dnešní době stále větší potřebu unikat z víru.


Zahradní chata Gunnar je netradiční architektonický kousek pro Vaši zahradu. Plochá střecha je v dnešní době velice moderní a sexy kousek i na dřevěné zahradní chatě. Na predaj záhradný domček ( chata ) v osobnom vlastníctve v záhradkárskej oblasti.


Rozloha pozemku je 5m2. Pozostáva z miestností: vstupná chodba, kuchynka, kumbál, obývacia časť, spálňa. Záhradný domček je murovaný.

Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty, zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené. Také nabízíme domky na nářadí, sauny. Chata stojí na vlastním pozemku, ale příjezdová cesta z jedné strany je ve vlastnictví jiné osoby. Dispozice chaty je jedna obývací místnost, kuchyňská linka s troubou a kamny.


Dále pak dvě podkrovní místnosti s balkonem a veranda. Na pozemku se nachází udírna. Někomu k tomu dostatečně postačí uniknout na víkend. Na chatě načerpáváme síly, regenerujeme, odpočíváme pasivně, nebo drobnými pracemi při údržbě chaty a pozemku. Rohy kovové střechy jsou opatřeny ochranou hran.


Jedná se o zahradu , která je umístěna v zahradní osadě Nad nádražím Hanusovice chata je podlaží s místností na spaní pro osoby. Jde o dlouhodobý pronájem od města Hanusovice. Chata má terásku s posezením, v přízemí velký pokoj s kuchyní a posezením,v patře je ložnice s lodžií,v podkroví je ložnice. Topení je lokální a elektrické,elektřina zavedena.


Vedle chaty je zděný suchý WC a skládek. Voda je možná čerpat z potoka pod chatou-přivedené potrubí. Chata je situována na jih-celodenní slunce a krásný výhled na lesy a přírodu,za chatou. Ubytování na chatě v přírodním parku Bohdalovsko na Vysočině ve Žďárských vrších.


Dovolená či krátkodobý pobyt pro rodinu i jednotlivce na chatě. Sruby, dřevěné chaty a chalupy. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku.


Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky