úterý 13. června 2017

Lehká motorová pila

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Proto je při práci s motorovou pilou potřeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla. Pevné boty, odolné pracovní rukavice a hlavně ochranné brýle, či ještě lépe ochranný štít jsou zárukou, že při použití motorové pily nedojde k nepříjemnostem a újmám na zdraví. STIHL bez 2-MIX technologie.


Emise z výfuku jsou nižší až o. Akumulátorová pila Husqvarna 330i je tichá, lehká a snadno ovladatelná řetězová pila.

Perfektní pro tesaře, sadaře a další náročné uživatele. Výhodou je zejména velmi tichý provoz, který tento přístroj předurčuje pro práci v klidových zónách parků, na hřbitovech a podobně. Motorová vyvětvovací pila s délkou lišty cm. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený.


Teleskopická rukojeť - m. Vysoce výkonná motorová pila s mnoha prvky profesionálních pil. Tato pila je ideální univerzální pila pro uživatele, kteří pravidelně nekácejí stromy. Velmi nízká úroveň vibrací. Systém filtrace vzduchu s. Praktický box součástí balení.


Sada dětského nářadí pro malé lesníky. S pilou můžeš pomáhat tátovi na zahradě. Profesionální motorová pila o výkonu kW vybavená moderním motorem 2-MIX motorem.


V servisu na prodejně mi pilu ochotně seřídili a poradili s provozem. Vhodná ke kácení stromů do průměru cm.

Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Model stroje se snadným startem ErgoStart, palivovou pumpou a beznářaďovým rychlonapínáním řetězu bez nutnosti použití nářadí.


Moderní komfortní pila o výkonu kW. Nakupujte Lehka odvetvovaci motorova pila nejlevněji na trhu. Jednoruční profesionální pila.


Zvýšený výkon a délka řezné části vyhovuje i náročnějším uživatelům. Výběr motorové pily vám usnadní filtrování podle délky lišty a výkonu. Kostenloser Versand verfügbar. Schau Dir Angebote von ‪Pilas‬ auf eBay an. Při plně vysunuté teleskopické tyči pila dokáže pracovat ve výšce až kolem metrů.


Příkon motoru této pily se běžně pohybuje kolem 6wattů, přičemž nejvýkonnější modely nabízejí až 7W, což je předurčuje k náročnějšímu využití. MS 2moderní, lehká, motorová pila o výkonu kW. STROJ JE NUTNÉ PŘEDVÉST.


DÁREK plná nádrž ZDARMA. Sice potřebuje natřít, ale jeví minimální známky rezi. Pila je plně funkční a ve výborném stavu. Možnost provozu s kolébkou.


Kotouč je nově nabroušen. Jenom upozorním pro případný převoz, pila je hodně těžká. Veľmi vhodná pre prípravu palivového dreva, na stavebné práce a stínanie malých stromov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky