středa 14. června 2017

Naklápěcí slunečník

Lehká a přitom stabilní hliníková konstrukce má výškově nastavitelnou tyč a je vybavena teleskopickým vysouvacím mechanismem Push-up pro otevírání slunečníku. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Díky kloubu jej lze naklápět dle potřeby horizontálně i vertikálně.


Jednoduchý zahradní slunečník s možností naklápění. K otevírání slouží otáčecí klička. Naklápěcí zahradní slunečníky.


Na našem e-shopu MONTI nábytek používáme cookies, a to z toho důvodu, abychom vám mohli poskytnout lepší služby. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Informace o tom, jak tyto webové stránky. Výšku slunečníku můžete nastavit podle dostupného místa. Popruh na suchý zip udrží složenou látku na místě.


Zahradní slunečníky jsou navíc snadno přenositelné a také polohovatelné, takže mohou snadno kopírovat dráhu slunce na obloze. Elegantní barva skvěle odráží sluneční paprsky a díky prodyšné látce. Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra.


Tento slunečník nemá podstavec. Ideální slunečník pro posezení na zahradě. Slunečník GLATZ Fortero Easy 3x 3cm. Je vhodný tam, kde je třeba zastínit větší plochu.


Venkovní slunečník , který lze naklápět v závislosti na síle větru a slunečním svitu. Prostřednictvím otáčecí kličky lze polohovat požadovanou míru. Připravte si ovocný drink nebo pohár, zapíchněte do něj paraplíčko a ulehněte na lehátko pod zahradní slunečník. I když milujete opalování, není dobré se slunečním paprskům vystavovat v rizikový čas, například v poledne.


A právě proto vám nabízíme krásné plážové slunečníky, které stačí zapíchnout do země, nebo ty, které mají vlastní podstavec. Nejčastější je kov a dřevo. Dříve se prodávaly hlavně klasické kulaté slunčníky, ale dnes se stávají stále oblínější čtvercové. Většina zahradních slunečníků je opatřena kličkou pro snadné rozložení a složení klobouku. Ke slunečníkům Glatz je v České republice dostupný záruční a pozáruční servis i náhradní díly.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. S průduchy, které snižují nápor větru a odvádějí horký vzduch. Díky kličce se slunečník snadno rozkládá a skládá. Při mírném dešti můžete zůstat pod slunečníkem, protože odolává vodě.


Tyč slunečníku je vyrobena z hliníku, a tak nebude podléhat korozi. Když slunečník složíte, stáhněte jej páskem s přezkou. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Katgorie menších slunečník.


Klasický slunečník s klikou a kloubem má rozpětí téměř metry (2cm). Nastavitelný slunečník moderního vzhledu. Kč 9Kč 7bez DPH Kč 9Kč 7bez DPH. Velký zahradní slunečník v klasickém kulatém provedení tmavě zelené barvy o průměru m. Bytelná kovová konstrukce obsahuje kloub, kterým je možno.


VELKÝ POLOHOVATELNÝ SLUNEČNÍK SE STOJANEM AVENBERG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky