středa 14. června 2017

Prodám zahradní lehátko

Stejně tak dobře poslouží u bazénu, či na balkónu, ve Vaši sauně, nebo na zápraží Vaši chaty. Ideální také k relaxaci. Prodám zahradní lehátko.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Vše je úplně nové, nikdy nesestavené, stále v originální krabici. Jen tak v létě lenošit, opalovat se, číst si.

Toužíte po dokonalé relaxaci na zahradě? Pořiďte si zahradní lehátko na FAVI. K výrobě lehátka je použitý prvotřídní materiál a pro povrchovou. Povolené maximální zatíže 1kg.


Velice pohodlné lehátko z kvalitního materiálu odolného vůči atmosférickým podmínkách. Pohodlné zahradní lehátko , které na první dojem zaujme svým designem. Je dostatečně široké a nabízí možnost odložení drobností.


Díky nastavitelnému opěradlu si snadno zvolíte vyhovující polohu.

Ratanové zahradní lehátko Zwf-s kovovou konstrukcí opletenou plochým umělým ratanem hnědé barvy. Vhodné na terasy i zimní zahrady pro příjemně strávený relax. Schnell und sicher online buchen. Zahradni in Karlsbad reservieren.


V našem sortimentu pro vás máme připravena lehátka plastová, ratanová, ale třeba i dřevěná. Záleží jen na vašem vkusu. Tento komfort doplňuje textilie, díky které je lehátko prodyšné.


Nabízíme zahradní nábytek, zahradní křesla, stoly, lehátka, lavice, zahradní houpačky i sestavy zahradního nábytku. V případě, že si nejste jisti správnou volbou, kontaktujte nás a my Vám vhodný nábytek pomůžeme vybrat. Lehátko můžete umístit k bazénu nebo k. Závěsný slunečník s kličkou a nastavitelnou výškou.


S hliníkovou tyčí a potahem z voděodolného. Materiál: umělý ratan, bezúdržbový, dlouhá životnost. Zadejte hledané klíčové slovo. Co by to bylo za léto bez lenošení v zahradním lehátku?


Užijte si léto u vás na zahradě tak, jak ho máte nejraději. V případě potřeby je možné lavici jednoduchým způsobem rozložit na dvě lavice a stůl.

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Rezervovat nyní K dispozici opět od 07.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Je velice pevné a robustní. Toto lehátko se vyznačuje pečlivým zpracováním a dlouhou životností.


Velmi pohodlné na odpočinek,na reláx ,zahradní lehátko Freiburg. Baleno v krabici , v demontovaném stavu. Ostatní - zahradni lehatko bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Navíc můžete své lehátko zkombinovat se sestavou sedaček a vytvořit si svůj vlastní útulný kout, kde můžete odpočívat a užívat si léta. Pro optimální pohodlí si k plážovému lehátku pořiďte i polstr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky