pátek 9. června 2017

Ruční tabulové nůžky

Tabulové nůžky Bernardo HS 5Pákové nůžky na plech do tloušťky mm a šířky 5mm. S ručními tabulovými nůžkami Schechtl HT uděláte vždy perfektní střih v jakémkoliv Vašem projektu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů.


Schechtl HT nabízí rozsáhlé příslušenství pro ruční nůžky Ať už v kovovýrobě, dlouhodobě na staveništích nebo pro různé opravy, pro klempíře. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.

Střižní síla se u nich vyvozuje ručně přes pákový převod nebo nohou. Jsou vhodné pro kusovou výrobu v klempířských dílnách a servsnych centrech. Jejich popis a technické údaje jsou uvedeny v samostatném katalogu. Vhodné pro použití v klempířských, zámečnických, údržbářských a jiných dílnách. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nástrojové oceli a jsou kaleny, zároveň se dají opakovaně ostřit.


Prodám tyto ruční tabulové nůžky. Bližší info pro zájemce, poskytuji po vzájemné komunikaci.

Nutnost vlastního odvozu. Přeskočit na obsah festool festool akce systainer klempířské nářadí olepovačka hran brusivo vzduchové nářadí odsávání pilin. Univerzální tabulové nůžky na plech v masivním litinovém provedení pro dílnu a průmysl.


Nůžky na plech, tabulové. Používáním těchto webových stránek. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Bez námahy a jen jednou rukou pomocí těchto univerzálních nůžek můžete do požadované velikosti stříhat i plastové nebo kovové desky o tloušťce až mm a dokonce i ocelové tyče. Výjimku tvoří nůžky na maso (převážně kuřecí ), které se užívají k oddělování šlach a organických spojů od živočišných tkání. Nejprodávanější Od nejlevnějšího Od nejd. Zadejte hledané klíčové slovo. Tabule plechu klademe na pracovní stůl nůžek, na kterém se nachází přidržovač plechu.


Elektrické tabulové nůžky na plech kat. Mechanismus zaručuje snadné a efektivní operace. SEGMENTOVÁ OHÝBAČKA TYP SEG Segmentové ohýbačky.


MECHANICKÁ ZAKRUŽOVAČKA TYPU ZRC-M Zakružovačky plechu.

Tyto nůžky jsou ideální pro. Pákové tabulové nůžky Bernardo BHS 3x Masivní a kvalitní ruční tabulové nůžky pro bezpečné a přesné dělení plechů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Stojan se širokým stolem i střihací páka jsou ze šedé litiny. Nové a použité obráběcí a tvářecí stroje od spolehlivého dodavatele Agap s. Ruční křivkové pákové nůžky NCT 200. Dělení plechů probíhá příčně, oddělovány jsou. V nabídce máme širokou modelovou škálu tabulových nůžek dvou výrobců:. Inzerát ruční tabulové nůžky na inzertním serveru Bazák.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Další využití naleznou tabulové nůžky na plech také ve strojních dílnách a autoopravnách. V případě dotazů se na nás obraťte!


Rádi vám s výběrem stroje vhodného pro vaše potřeby pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky