středa 7. června 2017

Skluzavka do bytu

Najdete zde dětské hřiště, zaujme Vás trampolína, dětský domeček, ale také houpačky nebo hračky do bytu. Naši nabídku neustále rozšiřujeme, aby bylo z čeho vybírat. Pokud se ale v naší nabídce trochu ztrácíte, neváhejte nás kontaktovat.


Luxusní výběr skluzavek a prolézaček od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin.

Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje. Možné objednat v barvě červ. Poraďte jakou skluzavku a jaké s ní máte zkušenosti. Popřípadě jestli se dá složit. Líbila by se nám od Smoby ta s vlhčením(samo že doma bez vlhčení)nebo Big nevím přesně název.


Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Skluzná délka je 1cm.

K skluzavce je možno připojit hadi. Tuto skluzavku lze připojit k vodě a využívat ji jako tobogán. Materiál je odolný proti povětrnostním vlivům a UV záření.


Mezi dětmi velmi populární. Při odpojení od vodovodu funguje jako běžná skluzavka. Součástí konstrukce je mi. Jiná skluzavka se hodí k bazénu, a jiná zase k dojezdu na trávu.


Pamatujte, že jakmile se dítě osmělí a začne samo sjíždět, začne mu ta vaše „velká“ skluzavka připadat poněkud malá. DĚTSKÁ SKLUZAVKA DO ZAHRADY A NEBO DO BYTU. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.


Dětské hřiště do zahrady - materiál smrk. Chtěli bysme dětem(7a5let)pořídit skluzavku do panelákového bytu. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Nafukovací skluzavka je vhodný doplněk pro dětský den, dětské akce, family day, firemní akce, den otevřených dveří, dětské party, oslavy narozenin, sportovní a kulturní akce.


Možnosti pronájmu: Pro dlouhodobé pronájmy, roadshow a veletrhy, nabízíme možnost označení nafukovací skluzavky logem firmy nebo produktu. Klimatizace do bytu by vám s tím mohla pomoci, jenže jaká je ta nejlepší?

Plastová skluzavka s délkou skluzné plochy 2cm. Je vyrobena z kvalitního plastu. Lze připojit zahradní hadice s vodou pro snadnější. PTÁČEK ČTVERÁČEK OZDOBA DO BYTU ČI DOMU. Když si takový ptáček postaví čtveráté hnízdo, takhle to dopadá.


Prodám nafukovací skluzavku o rozměrech 3x 2x 117cm, málo používaná, má nosnost 80kg, nyní je zabalená zpět v originál krabici. Podívejte se na naši akční nabídku produktů. Tyto velké klouzačky zabaví až dětí najednou (podle věku) pod dozorem obsluhy. Děti se mohou klouzat, prolézat nafouknuté tunely, lézt na tunely, lézt a slézat po schůdkách, případně jen tak.


Nafukovací skluzavka-patří mezi nejznámější zábavní atrakce a také patří mezi nejoblíbenější atrakce pro děti a neměla by chybět na žádné akci pořádané pro děti. Naše společnost zajišťuje prodej a výrobu nafukovacích skluzavek. Skvělá atrakce do horkých letních dnů, která udělá radost všem dětem. Styly hledejte krásné produkty podle stylu. Barevná skluzavka Mochtoys - vyrobena z kvalitního plastu, je stabilní a poslouží na zahradě nebo doma několik sezón.


Schůdky nemají ostré hrany a naví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky