úterý 18. července 2017

El strunová sekačka

Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení. Nyní už se nepřizpůsobuje majitel zahrady, nýbrž se strunová sekačka podřídí okolí.


Elektrické strunové sekačky zvládnou téměř každé podmínky a každý terén.

S individuální nastavením sklonu na hlavě strunové sekačky budou i těžko dostupná místa – např. S náletovými dřevinami by už ovšem mohla mít docela problém a křovinořez zde plnohodnotně nenahradí. Strunové sekačky mají otočnou hlavici o 180. Zato křovinořez obstojně nahradí strunovku, je však třeba s ním pracovat opatrněji okolo drobných dřevin a obrubníků.


Vybavena systémem E-Drive , který pomáhá udržet výkon na stejné úrovní i na trávě plné ranní rosy. Systém prodlužování sekací struny Power Command vede k širším možnostem při sekání bez nutnosti pauzy. S takovou sekačkou zvládne údržbu travnaté plochy i žena.

Výhodou je praktický držák na kabel, který brání případnému zamotávání. Funkce Semi-Auto Feed hlídá vhodno. Elektrická strunová sekačka s vysokým příkonem 5wattů je přizpůsobena pro pohodlnou práci s efektivním výsledkem. Hračka je téměř identická s originálem.


Jak už samotný název strunová sekačka napovídá, žacím zařízením zde není kovový list, jako u klasických sekaček, ale plastová struna. Při práci tak přístroj žne pouze měkké části rostlin a ostatní materiál nepoškodí. Pracovní prostředí a)Udržujte pracovní prostor v čistém stavu a dobře osvětlen.


Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Snadným a praktickým přínosem je poloautomatický posun struny. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Bez výfukových zplodin a bez hluku odvede tato obratná strunová aku- sekačka svojí práci v každé zahradě. Nízká hmotnost spolu s nastavitelnou rukojetí usnadní precizní posečení v každé poloze a ve všech rozích Vaší zahrady. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem keřů nebo záhonků, kam už se s velkou rotační sekačkou není možné bezpečně dostat.


Nabízí záběr sečení cm.

Disponuje nastavitelnou teleskopickou rukojetí, která. Zobrazit varianty zboží. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí.


Jedním kliknutím přejděte z vyžínání na začišťování okrajů. Do obchodu 7Kč s DPH. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Nemůžete vyplnit toto pole.


Sekačka rotační elektrická. Ideální sekačka všude tam, kde není v dosahu elektrická energie. Motor o příkonu 2W předurčuje tento model pro práci na menších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky