pondělí 17. července 2017

Skluzavka plastová

Plastová skluzavka Kubu pro malé děti. Skluzná plocha je dlouhá 1cm. Klouzačka má stabilní konstrukci, dojezdovou plochu a schůdky zakončené madly. Naše nabídka osloví každého!


Nízká cena a doprava ZDARMA! Dá se na ní řádit donekonečna, ale kdyby se to klouzání přeci jen omrzelo.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a rychlejší klouzání. Se skluzavkou si Vaše děti užijí spoustu zábavy. Tmavě růžová skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 2-35m.


Nová řada skluzavek KBT s přípojkou na vodu nabízí všem dětem spoustu zábavy. Díky pokročilé technologii stříkání polyethylenu má skluzavka. Malá plastová skluzavka Dohány v zeleno červeném povedení na zahradu nebo do dětského pokojíku.

Robustní zpracování má dobrou stabilitu. Nabízíme kvalitní plastové skluzavky s napojením na zahradní hadici, díky které může být. Navštivte taky kategorii.


Detailní popis produktu. Skvěle hodnocená plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm. Vodní skluzavka pak znamená mnohem větší zábavu v letních měsících, zvlášť pokud ji umístíte k bazénu. Velmi důležité je pevné ukotvení. Zvažte, jestli budete potřebovat se skluzavkou pohybovat, nebo bude venku umístěná celoročně.


Masivní a pevná skluzavka , kterou můžete objednat v pěti barevných variantách - červené, zelené,žluté. Samostatná skluzavka je vhodný doplněk k vaší dětské hrací věži s podestou ve výšce m. Součástí skluzavky je příprava pro napojení vody. Vruty pro instalaci nejsou součástí balení. Postavte skluzavku na zahradu a nechte vaše děti užívat si radost z výstupů nahoru a klouzání dolů.


Vhodné pro děti od let. Je vyrobena pro celoroční provoz, a proto ji nemusíte na. Dětská skluzavka zelená plastová. Zajistěte vašim ratolestem skvělou zábavu!


Délka skluzné plochy je cca.

Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Nafukovací skluzavka s osvěžujícím bazénem, prostorný dojezdový bazén s basketbalovým košem a míčem. Snadný přístup a výstup díky snížení na boční stěně, upevňovací kotva drží klouzačku a bazén na svém místě, ventilátor zajišťuje nepřetržité proudění vzduchu.


Odolný materiál proti propíchnutí, dmychadlo, opravárenský kit a skladování pytel. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Smoby skluzavka XL 2cm.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky