úterý 18. července 2017

Nádrž na dešťovou vodu 1000l

S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. Nádrž slouží ke skladování dešťové vody, splaškové vody(bez vývodu). Je vyrobena rotačním tvářením plastů HDPE. Poklop je součástí dodávky.


Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody.

Pokud chceme dešťovou vodu využívat dlouhodoběji, například pro splachování toalet, zalévání, mytí, je nutno prostor nádrže zvětšit o objem, který bude v nádrži průběžně k využívání. Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll. Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky.


Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž.

Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Zakopáním nádrže pod povrch ušetříte místo a zároveň využíváte výhod sběru dešťové vody.


Nádrž na dešťovou vodu VODNÍK Vám může ušetřit ročně několik tisíc korun. Přitom se budete chovat ekologicky. K modernímu bydlení využívání obnovitelnýc. Dekorativní nádrž na deštovou vodu Atlantis 2Litrů Granit bílá 35.


Jímka je včetně uzamykatelného poklopu. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody , kohouty a výpustné ventily, hadice na propojen í apod.


Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě.

Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací. A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Nadzemní nádrže na dešťovou vodu z okapů pro zalévání a jiné zužitkování. Lze je použít také na akumulaci pitné vody při slabém zdroji, lze je propojovat a tím zvyšovat jejich celkový akumulační objem.


Pro použití ve sklepě je vhodné zvolit úzký typ nádrže, aby se dal pronést dveřmi. Nádrže lze také použít na skladování olejů, vína, líhu atp. Horizontální podzemní nádrž na vodu NEPTUN slouží jako jímka na zachytávání.


Pro více informací jak správně vybrat retenční nádrž na dešťovou vodu doporučujeme zhlédnutí reportáže, kterou jsme natočili s Českou televizí. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky