úterý 18. července 2017

Koupaliště nýřany

Dnes OTEVŘENO Provozní doba. See actions taken by the people who manage and post content. O zásobování vodou se stará vlastní vrt hloubkou m. Webkamera snímá velký bazén.


Návštěvníkům je k dispozici uměle vytvořené bazény - velký a dětský, vodní skluzavky, skokanský můstek, dětské hřiště a sportoviště, basketbalové hřiště, hřiště na volejbal-nohejbal, stolní tenis a travnaté plochy ke slunění. Samozřejmostí jsou šatnové kabiny, sociální zařízení a občerstvení. Pohled na velký plavecký bazén a skluzavku na koupališti v Nýřanech u Plzně. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě.


Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. Ceník vstupného Za vstup do areálu je vybíráno vstupné.


Navrhni svým přátélům a staňte se fanouškem ať víte nejaktuálnější informace. Děkujeme za podporu a těšíme se na Vás. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Svého koně si zde najde jak úplný začátečník, tak pokročilý jezdec. Starší jistě ocení atrakci v podobě skákacího prknu, na němž však vřele doporučujeme maximální ostražitosti. Areál koupaliště Pod Horou v Němčicích totiž dle současných zvyklostí není pod dohledem kvalifikovaného plavčíka. Wir sind nicht Urheber der Daten, sondern stellen lediglich die Locator-Software zur Verfügung, damit User schnell und einfach auf diese Daten zugreifen können.


Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Pro starší tu jsou travnaté plochy obklopující plavecký bazén, chemicky ošetřovaný a splňující normy pro venkovní bazény a koupaliště , nebo hřiště na beach volejbal. Dále je zde restaurace s teplou i studenou kuchyní.


Nechybí nanuky a zmrzlina. Pro nejmladší je tu dětské brouzdaliště se skluzavkou a dětské hřiště. Sezonu zahájí začátkem června. Get without the ads. By continuing to use our site, you accept the use of our cookies as described in our privacy policy and cookie policy.


Bazény jsou napájeny vodou z podzemního vrtu. Přijďte i vy vyzkoušet možnosti nově rekonstruovaného koupaliště. Možnosti koupání můžete využít i na koupališti v Nýřanech. Nabízí dva bazény, hřiště na beach volejbal a veškeré zázemí včetně občerstvení. Užijete si skokanský můstek, tobogán či vodní skluzavku.


Součástí areálu je také víceúčelové sportovní hřiště na hokejbal a nohejbal, které v zimě slouží jako kluziště. Do Nýřan dojedete do půl hodiny autem. Nýřany - Česká republika FAS TRANS s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Sportovní vyžití: Jízda na koni, v nedaleké blízkosti koupaliště, posilovna, tenisové kurty, in - line dráha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky