pondělí 31. července 2017

Smaltovana konev

Jsou v ní dvě opravitelné dírky. Jinak neotlučená a nepoškozená. A na Aukru pod názvem Stará smaltovaná konev je černá. Popis: Obrovská smaltovaná konev oťuky,orezlé místa ,ale.


V nabídce další předměty s tímto motivem. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Iwan Stepanowitsch Konew war ein sowjetischer General im Zweiten Weltkrieg, seit 20. Velmi krásná pískací varná Cilio konvice Count černá z lakované oceli o objemu l. Krásná stylová smaltovaná váza ve tvaru konve na mléko , z nové Country kolekce. Připravte si čaj, kávu, mléko nebo vodu v konvicích a konvičkách od nás. Nabízíme je s nálevkou nebo bez ní.


Plastová konev s víkem 20l. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. S tímto retro kouskem přinesete k sobě domů kousek venkova.


Konev na mléko vyniká čistým bílým designem s modrým pruhem. Konev je opatřena víkem a kovovým madlem s dřevěnou rukojetí pro snadné přenášení. Nebo zabijačkovou polévku. Je vyrobeno pro skutečnou práci.


Konvička Blomus Limbo bílá 5l. Smaltovaná konev na tekutiny, JÍDELNÍ POTŘEBY, Army-Věci. Klasická smaltovaná konev na vaření čaje, kávy nebo horké vody.


Konev má i sítko na čaj vařený volně nebo turka. TIP Při objednávce zboží nad 3. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi Archivujem. Konev je kovová - celosmaltovaná v modrém zabarvení, má odklápěcí víčko a praktický cedník vhodný k filtrování kávy i čaje ( obsahuje jemný i hrubý filtr ). Cena 45Kč bez DPH 39Kč. Retro konev jako pumpa - Hol Konévka jako váza.


Bytové dekorace, doplňky a nábytek za super ceny!

Plechová konev Living Nostalgia - to je plechová konev z kolekce Living Nostalgia. KITCHEN CRAFT v krémové barv ě. Doladí vaši koupelnu nebo kuchyni. Má atraktivní moderní design a je vyrobena z kvalitního pevného plastu. Kč 2Kč bez DPH ( DPH) Není skladem. Konev je určena k zalévání pokojových květin nebo jako dekorace do interiéru.


Všechny konvičky, které jsou v současnosti v nabídce můžete vidět zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky