středa 19. července 2017

Domovni cisla

Naše v domácí dílně ručně vyráběná domovní čísla z keramiky dodají Vaší chalupě či domu autentický historický vzhled. Vyhnete se tak často složitému vysvětlování, který je Váš. Kovová cedulka s popisným číslem a ulicí, případně městem, příjmením - hliníková. Velikosti těchto cedulek jsou. Možnost širokého výběru typů domovních čísel, rozměrů štítků, fontů písma, unikátních barev a patin.


Domovní šítka Allami vyráběné z hliníku.

Označte si dům odolným domovním číslem, které jej mimo jiné ozdobí. Originální domovní čísla na fasádu dodají Vaší chalupě či domu autentický vzhled. V této kategorii čísel a znaků naleznete čísla na dům, domovní čísla, čísla popisná na dům a fasády ve výšce 120. Chcete dostávat informace o novém zboží nebo o akčních nabídkách? Pěkně čitelné domovní číslo může zdobit Váš domek i chaloupku.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Nerezové zábradlí, kované polotovary, bránové příslušenství.


KRÁSNÝ DÁREK S MOTIVEM NA PŘÁNÍ.

Bohužel, konkrétní číslo si vybrat nemůžete, ale můžete si vybrat, v jakém designu bude číslice Váš dům. Každý dům musí mít své domovní číslo. Kovová venkovní cedulka s popisným číslem a ulicí, případně městem, příjmením - hliníková. Chcete originální domovní číslo na fasádu nebo na plot? Vyrobíme vám smaltovanou tabulku s číslem domu v různých rozměrech a barevných kombinacích.


Naše domovní čísla dodají Vaší chalupě či domu autentický vzhled. V naší nabídce domovních čísel: břidlicová, dřevěná, nerezová domovní čísla. Kromě toho, aby vás našla pošťačka, jsou výbornou pomůckou pro tvorbu digitálních map.


I tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Ručně vyráběná malovaná keramická domovní čísla dodají Vaší chalupě či domu autentický historický vzhled.


Vyberte si domovní číslo z našeho katalogu. V moderní době se domy označují především číslováním. K nepřímé identifikaci těch budov, které nejsou zapsány v katastru nemovitostí nebo nemají přiděleno domovní číslo, se používá například parcelní číslo. Dříve se domy označovaly i obrázky.


Velký výběr reklamních, informačních a bezpečnostních cedulí a tabulek. Poštovní schránky Kortan - let na trhu. Kromě prodeje jednotlivých poštovních schránek se také zabýváme výrobou a prodejem kompletních sestav.

Vyrábíme dekorativní domovní čisla originálního designu. Máte v košíku zboží, které bude po přihlášení vymazáno. Jsou odolné proti povětrnostním vlivům a lze je použít jak v exteriéru, tak i. V naši nabídce máme domovní čísla z břidlice, dřeva a nerezu značky Kateon - ČR. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby.


Dodací lhůty domovních čísel jsou v rozmezí - týdnů. Do poznámky prosím uveďte jaký název požadujete na cedulku uvést a jaké číslo popisné. Jste milovníci psů a keramickou dílnu máte nedaleko bydliště? Nechejte si udělat domovní číslo na zakázku. Pro zručnou keramičku to nebude žádný.


Vered Ziv-ceramic studio. Keramika - domovni cisla a cedulky. Vítáme Vás v našem e-shopu. Nabízíme moderní úchytky, knopky a věšáky na nábytek, do kuchyně.


Rustikální úchytky uplatníte při renovaci nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky