úterý 18. července 2017

Pařeniště polykarbonát

Proč si koupit skleníky a pařeniště u nás. Prémiově zpracované pařeniště z polykarbonátu německé výroby tvořené lehkou a trvanlivou hliníkovou konstrukcí. Patentovaný spojovací systém.


Skleníky a pařeniště : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Konstrukce pařeniště je vyrobena z žárově zinkovaného profilovaného plechu, jako výplň je použit komůrkový polykarbonát o síle mm. Nejedná se o klasické pařeniště, které se vyplní zeminou, je to spíše miniskleník. Vrchní okno je usazeno na pantech. Při větrání se tedy skládá dle obrázku do stříšky.


Okno má několik poloh otevření. Slouží k ochraně před jarními a podzimními mrazíky do -5°C. Polykarbonátové pařeniště s hliníkovým rámem a sedlovou střechou tvořenou čtyřmi otvíravými okny.

Testsieger und erzielte den Bestwert. Pařeniště ) Hodnocení produktu:. Sicher durch den Winter. Vyrobené z dutinkových polykarbonátových desek a hliníkových profilů.


Profi pařeniště z polykarbonátu Guttagliss DUAL BOX a ALU (hliníkové) konstrukce. Jeho výhodami jsou především lehká konstrukce, skvělá tepelná akumulace nebo UV ochrana. Detailní popis produktu. Jsou tedy lehce přenosné, používají se spíše jako miniskleníčky - nevysýpají se hlínou jako klasická pařeniště.


Vyberte si z přehledné nabídky námi prověřených skleníků z polykarbonátu. Nabízené skleníky a pařeniště jsou osazeny atestovanými plasty u kterých. Obloukový zahradní skleník, šířka m, délka m, ocelová pozink.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Dutinkový polykarbonát, který byl použit, má lepší termoizolační vlastnosti než běžné sklo. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete.

Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Můžete jej využít k předpěstování sadby pro volné záhony nebo k poskytnutí útočiště v chladnějším období všem rostlinám, které by venku strádaly. První pařeniště a automatickou ventilací!


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Firma JUWEL poskytuje u pařenišť standardní desetiletou záruku na polykarbonát , používá silnější polykarbonátové desky (až mm) a konstrukci si vyrábí ve své továrně v rakouských Alpách.


Proto Vám bude pařeniště JUWEL dobře sloužit řadu let. Celou konstrukci sem dále kolem dokola objel sylikonem a tím polykarbonát spojil s rámem a celkově přetěsnil a zpevnil Připevnil sem je koupenými pozinkovanými pantíky na konstrukci pařeniště. U profil zespodu nalepil gumové těsnění které se používá na utěsnění dveří a oken domů.


Zvyšte vaší letní úrodu pěstováním ve skleníku. Zahradní fóliovníky, malá pařeniště na balkon a polykarbonátové skleníky s UV filtrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky