pondělí 24. července 2017

Slinutá dlažba

Díky této výrobní technologii má samotný produkt velmi nízkou nasákavost, která je do nicméně většina dlažeb jí má ještě mnohem menší. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Dnešní moderní technologie digitálního tisku umožňuje vyrábět slinuté mrazuvzdorné dlažby v dokonalých variacích barev tvarů a designů. Díky svým vynikajícím vlastnostem je slinutá dlažba hodně používána pro úpravu stěn a podlah v interiéru, stejně tak i na venkovní podlahy, fasády.


Produkty skladem do dnů u vás.

Dlažba koupit o objednat u OBI. Venkovní mrazuvzdorná dlažba. Co vlastně slinutá dlažba je? Hledáte-li odolnou, krásnou a zároveň dobře udržovatelnou podlahu, zaměřte svůj výběr na slinuté dlažby.


Taurus Granit s velmi nízkou nasákavostí pod ,. V současné době se stále více slinutá dlažba používá v průmyslových prostorách, jako jsou chemické laboratoře, garáže, dílny, automyčky apod. Slinutá, mrazuvzdorná dlažba o zesílené tloušťce 2cm jde ruku v ruce s podkladovými terčíky, na které se přímo pokládá.

Toto řešení přináší řadu výhod jako rychlý odtok vody mezi dlaždicemi, snadnou pokládku bez nutnosti betonování podkladu, dále možnost vést pod dlažbou vodoinstalaci a elektroinstalaci (bazény atd.), a další. Rozměry dlažby: 300x6mm, tloušťka cm. Obrovskou výhodou je úspora nákladů a času pro udělání zahradních chodníčků, zpevněných ploch v besídkách podklad pod venkovní letní bazény atd. Keramická dlažba nebo obklad 1x 6mm. Imitace starého, lakovaného dřeva s patinou.


Tradiční keramické dlažby s glazurou, které jsou vhodné především do domácností a prostor s minimální zátěží, jsou čím dál častěji nahrazovány daleko odolnější slinutou dlažbou. Katalog exkluzivní dlažby od Venis, Urbatek. Zámková dlažba Betonová zámková dlažba je už mnoho let synonymem dlažby vůbec.


Využití nachází při stavbě chodníků, vozovek, parkovišť, ale používají ji i drobní investoři kolem svých domků a na zahradách. Nabízíme širokou škálu moderní italské velkoformátové keramické dlažby a obkladů pro interiéry a exteriéry, která vzniká přímo v srdci severní Itálie nedaleko měst Modena a Bologna. Rodiče sháněli dlažbu na terasu.


Doporučil jsem jim dlažbu Tiepido River, neboť je mrazuvzdorná, protiskluz R otěr 4. Otci i mamince se dlažba líbila. Bude potřeba zvednutí gajgru (na jedné straně o cca 30cm) a vyvedení el. Ačkoliv není retifikovaná, má zarovnané okraje a je možné ji pokládat na systém terčů, ale i do trávy nebo štěrku.

V případě klasického nalepení je dlažba pojízdná vozidlem. Prostory lze doplnit i stejnými 1cm dlažbami v různých formátech. Oproti přírodnímu materiálu má vyšší životnost a je ideální pro podlahové. Nová slinutá kalibrovaná dlažba v imitaci dřeva - NOVABELL MYSPACE. Další krásná kalibrovaná imitace dřeva v zajímavých barvách i formátech, k dispozici protiskluzné provedení do exteriéru a také v tloušťce 20mm, nově v délce 160cm.


Tyto dlažby jsou vhodné jak do domácnosti tak i do komerčních nebo kancelářských prostor. Díky homogenní struktuře materiálu se při zatížení v ohybu rozloží síla stejnoměrně. Slinutá dlaždice má výrazně větší mechanickou pevnost než přírodní materiály. U přírodních materiálů se naopak síla koncentruje do zóny s nějakou strukturální chybou a nejmenší pevností.


Doprodej materiálu z realizovaného projektu. Na skladě ihned k dodání m 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky