pátek 21. července 2017

Nádrž 1000l prodej

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Hlína výplňový materiál vhodný na zásyp8.


Vnější ochranná kostra kontejneru je z pozinkované oceli. Barva plastové nádrže bílá nebo černá. Doprava možná(hradí kupující). Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž.


Na dně nádrže je zbytek lepidla max.

Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Zdarma: vyvrtání vtoku s těsněním (11 1nebo 150) a přepadu, černé plastové víko.


Nádrže na dešťovou vodu musí být instalovány jako podzemní. Denně k odběrům až kusů. Lze zakopat do země a spojit více nádob, odolné vůči mrazu. Všechny IBC mají vrchní vstup a spodní výpust.


Jsou použité, špinavé po pryskyřici. Možné použít jako velmi levný septik. Vhodné pro skladování dřeva, uhlí, kompostu. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Zde naleznete inzeráty s tématikou Zahradní nádrže. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Zahradní nádrže, pro změnu rubriky. MAGNAD lze, za příplatek 2. Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců.

Osobní odběr-okres Ústí nad Orlicí Použitelná např. IBC kontejner má široké spektrum využití. Tato nádrž je vhodná pro malé firmy, zemědělce, dopravce, stavební firmy a to hlavně pro uskladnění a zásobování strojů a techniky naftou při výjezdech mimo firmu. Gumová manžeta do otvoru - 1KG. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Nádrž se celou dobu používá na dešťovou vodu.


K tomu přidávám kovovou l konev na na ftu a velký kovový trychtýř na us na dnění na pouštění nádrže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky