pátek 28. července 2017

Krycí plachta na plot

Internetová prodejna firmy Flobal s. Prodej plachet a fólií pro bazény, jezírka, fóliovníky,prodej sítí na plot ,výroba plachet na pergoly,výroba a. Stínící síť na plot je rašlový úplet. Cena je za 1metr běžný šíře 100cm. Na tomto odkazu si můžete objednat pásky pro přichycení sítě.


Lze využít jako ochrannou na zakrytí předmětů na vaší zahradě, plotů , jako krycí na bazén,.

Bauhaus, Baumax , Hornbach, , , , , Mobelix, Obi. Lehká krycí plachta Intex na nafukovací bazény 4cm. Ihned k odeslání 4Kč.


Zároveň zabraňujú náletovým semenám šíriacim sa z polí. SÍTĚ krycí na pískoviště. Sítě na pískoviště Sítě na pískoviště - NA MÍRU.


ZELENÁ Kolíky pro netkanou t. Vyberte si nepromokavé krycí plachty s oky opatřeny hliníkovými oky po celém obvodu plachty. V každé domácnosti se uplatní krycí plachta HOBBY.

Pro svou jasně modrou barvu se krycí plachta HOBBY často používá na zakrytí bazénů. Plachty mají univerzální. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Krycí nepromokavé plachty pro stavebnictví, zemědělství, dopravu, rekreaci, sport. Celé role sítí na ploty. Vybírat můžete z šíří 10 1a 200cm.


Hustoty pletení jsou 5 až stínění. Všechny tyto sítě jsou v tmavě zelené barvě. Oba okraje jsou zesílené propletením a vynechána oka pro uchycení např. Jestliže je při výrobě do fólie přidán UV stabilizátor, je plachta více odolná vůči slunečnímu záření a může tak být použita na překrytí i dlouhodobě.


Neboť tato směs pryskyřice a vytvrzovadel plachtu před spalujícím UV zářením chrání a zachová výrobní vlastnosti materiálu. Bazénová plachta je tedy nezbytnou součástí výbavy každého majitele bazénu. Vyhrazujeme si práva a vlastnictví na všechny vzhledy,výrobky, katalogové ilustrace, nabídku na internetu, nákresy, skeče, a další dokumenty. Jakékoliv používání nebo kopírování třetí stranou vyžaduje písemné povolení.


Doporučená cena: 5Kč. Vyrábíme krycí plachty všeho druhu, plachty bazénové, solární, na foliovníky, altánky, pergoly, markýzy, stánky, přívěsné vozíky, stínící tkaniny a sítě. Po obvodu plachty jsou umístěna aluminiová oka o průměru 12mm.

Krycí plachta vhodná pro bazény Florida (dříve Hawai) o rozměru m. Fólie odolná proti povětrnostním vlivům a slunečnímu UV záření. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky