pondělí 31. července 2017

Organická rašelina

Zobrazit produkty Růstové aktivátory. Rostlinné aktivátory slouží jako podpůrné prostředky pro zakořeňování rostlin. Vlastnosti:Uľavuje od návalov krvi, prečisťuje pokožku do hĺbky, má exfoliačné účinky, zároveň účinne pôsobí proti plesniam.


Má exfoliační účinky, zároveň účinně působí proti plísním. Organická rašelina 400g.

Přírodní exfoliant, hydratující pokožku a dodávající ji potřebné živiny. Ulevuje od pocitu pnutí pokožky. Má velmi silné regenerační účink y. Rašelina má vysoký obsah uhlíku a za nízké vlhkosti dobře hoří. Jakmile je zapálena v přítomnosti zdroje tepla (např. požár), doutná. Tyto doutnající požáry mohou hořet nezjištěně velmi dlouhou dobu (měsíce, roky a dokonce století) a šířit se v podzemí, ve vrstvě rašeliny.


Požáry rašeliny se objevují jako globální hrozba s významnými hospodářskými, sociálními a ekologickými dopady.

Popis a složení produktu: Rohovina je organické dusíkaté hnojivo ( organicky vázaného dusíku) vhodné pro výživu zeleniny, květin a vodních rostlin. Rašelina chrání nastýlkou i kořenovou soustavu před mrazy u vysázených stromků. Omezuje promrzání půdy a udržuje vláhu. Nastýlá se proto brzy na jaře nebo na podzim.


I když je rašelina pro chudé půdy nejlepším zdrojem trvalého humusu, není dosud v ovocnářství náležitě využita. AGRO Rašelina je vysoce kvalitní čistě přírodní organická hmota bez přísa upravená pouze tříděním na střední zrnitost. Rašelina , ktorú spracúvame , je rašelina vrchoviskového typu a neobsahuje choroboplodné zárodky, soli a ťažké kovy.


Je kyslá, jej pH vo vodnej suspenzii možno považovať za optimálne a ekologicky priaznivejšie než je bežné pri rašelinách tohto typu. Je dobre vyzretá, bez obsahu nestabilných látok. Rašelina = organické zbytky rostlinných společenstev v různém stupni rozkladu, vzniklé v důsledku nedostatku kyslíku a za působení vody procesem zvaným rašelinění. Kvalitní rašelina tvoří v současnosti základ většiny receptur dodávaných pěstebních substrátů.


Někteří kadeřníci striktně odmítají používat „jídlo“ na vlasy a upřednostňují kosmetické prostředky z drogerií či ze salonů. Výběr fotografií z nejkrásnějších a neobvyklých vnitřních rostlin. Vysoko kvalitná, prírodná, organická hmota bez prísad.


Obohacuje pôdu o organické látky. Je vhodná do kompostov, prípadne rôznych pestovateľských substrátov.

Zlepšuje fyzikálne a biologické vlastnosti hlinitých a piesočnatých pôd. Doporučujeme aplikovať pri príprave pestovateľských substrátov zmiešať zeminu s rašelinou k pomere 1:1. Rašelinu ponúkame odberateľom v balení: 1 litrových baleniach.


Podporuje dobrý růst rostlin, bohatou tvorbu kořenů a květů. Používá se na všeobecné zlepšení zahradní půdy, k jejímu prokypření, vylehčení, provzdušnění a úpravě pH. Rašelina Soběslav Rašelina zahradní l Rašelina zahradní pravá přírodní rašelina je vhodná na všeobecné zlepšení zahradních pů k jejich prokypření, vylehčení, provzdušnění a úpravě pH. Agro Rašelina l, Kategorien: Bodensubstraten.


Dokonale se hodí k přípravě pěstebních substrátů a lze ji použít pro kyselomilné rostliny. Složení: vysoce kvalitní přírodní organická hmota bez přísa upravená pouze tříděním na střední zrnitost. Určení: pro všestranné využití v zemědělství, lesnictví (při výsadbě školek) a v zahradnictví.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky