čtvrtek 20. července 2017

Proti mechu

This feature is not available right now. Proti mechu - HnojivaPraha. Důležitým prvkem obsaženým v přípravku je železo, které má hlavní zásluhu na vymizení mechu z trávníku. Bezbarvý preventivní nátěr lze aplikovat dodatečně na staré i nové stavební povrchy, kde zůstává vázán.


Vybírat můžete z těchto produktů: Mech. Po očištění střechy na ni aplikujeme přípravek, který vytvoří ochranný film, působí proti mechu a střechu dlouhodobě chrání proti jeho dalšímu. Základní prevencí proti mechu v trávníku je vertikutace trávníku, při které odstraníme plsť a pravidelná péče o trávník a jeho kvalitní a dostatečná výživa. Trávník pak bude vitální a zdravý a bude mechu lépe konkurovat.


Trávníkové hnojivo proti mechu neslouží pro základní výživu trávníku, je to pouze doplněk. Vhodné i pro aplikaci na zateplovací systémy. Ideální v exponovaných podmínkách se zvýšenou vlhkostí. Díky mechostopu můžete snadno odstranit mech z vaší střechy a zároveň ji ochránit proti dalšímu růstu mechu.


Zbavit se mechu přitom není nijak složité. Existuje celá řada osvědčených postupů. Představím vám tři, které jsou spolehlivé.


Odstranění mechu ze střechy a aplikace přípravku proti mechu. Provádíme čištění všech druhů střešních krytin od mechu a dalších nečistot, které střechu poškozují a zkracují její životnost. Táto kategória má nasledovných podkategórií z celkom. Nás tip: všechny aplikační poznámky najdete v záložce POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce.


Hnojivo Expert proti mechu aplikujeme rovnoměrně za použití rozmetadla nebo rovnoměrným rozhozem na posečený trávník. Balení kg vystačí na jednu dávku pro 8m2. Mechožrout 500ml výrobek Mechožrout 500ml Likvidátor mechu a lišejníku na střechách, sklenících, veran podezdívkách, tenisových kurtech,. Jedná se o nejedovatý přípravek, který se aplikuje na suchou trávu – vápenec. Mechožrout – používá hlavně na odstranění mechu ze střešních krytin, zámkových dlažeb a zídek.


Zelená skalice proti mechu funguje jen dočasně Většina herbicidů dostupných na našem trhu (Mogeton, Agro Mech-stop) k ničení mechu využívá hubících schopností zelené skalice , přidává se k ní i síran amonný, který pomáhá regeneraci travního porostu. Pro tento účel skutečně stačí modrá skalice. Mogeton používám proti mechu do trávníku, je ale dost drahý. Mulčování trávy může zavinit růst mechu. V současné době je velmi módní záležitostí mulčování posečené trávy.


To znamená, že posečený porost zůstává na ploše, kde dochází k jeho pozvolnému rozpadu. Jenže málokdo ví, jak nesprávná technika mulčování škodí. HARMONIE MechStop ( proti mechu v trávě). Podporuje růst a zelenou barvu trávníku. MECH-STOP je přípravek s hnojivým účinkem.


Speciální hnojivo potlačující mechy v trávnicích do hodin. Jeho působením mech uschne a je snadno odstranitelný z travního porostu. Používá se k ničení mechu v. Přípravek proti mechu MECHOŽROUT 500ml Mechožrout je odstraňovač mechu a lišejníku na střechách, podezdívkách, tenisových kurtech, chodnících, apod. Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun. Detecha Detastop koncentrát proti plísním, likvidace plísně řas mechů a lišejníků, l Stejné jako u přípravku Detastop.


Výhodné balení určené pro větší plochy. Nejčastější účinnou složkou v boji proti mechu je síran železnatý, do některých výrobků se přidává i síran amonný, který pomáhá k regeneraci travního porostu. Jaro a podzim Pro přípravky pro likvidaci mechu je více než jejich podoba důležité načasování použití. Zámková dlažba s úpravou proti růstu mechu Získali jsme průmyslový vzor na výrobu betonu, na kterém neroste mech.


Oslovujeme tímto výrobce zámkových dlažeb a ostatních výrobků z betonu s nabídkou spolupráce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky