pondělí 24. července 2017

Obklad fasády imitace dřeva

Působivá imitace dřeva na bázi betonu. Tak by se dal charakterizovat obklad značky Stegu – TIMBER grey. Designový obklad perfektně napodobuje šedé přírodní štípané dřevo. Obklady jsou vyrobeny z přírodních dřevin jako bříza, smrk, apod.


Objevte autentičnost, kterou u běžně dostupných imitací nedostanete.

Povrch fasádního obkladu je tvořen pravým tropickým dřevem, které díky speciální. Tento obklad imitace dřeva je určen i pro použití v exteriéru ( pergoly, krby, fasády nebo sokly domů ). Po lepení se obklad nespáruje. Obklad je vyroben z lehčené betonové směsi. D PVC obklady imitující dřevo.


Jednoduchá montáž a nízká cena. S těmito obklady si dokážete oživit vaše stěny v interiéru.

Zákazníci se nás často ptají, jestli je možné používat tzv. Odpověď zní jednoznačně ANO. Fasádní obklady na zateplené i nezateplené fasády. Spárované a mrazuvzdorné.


Z přírodního kamene, cihel i lehčené betonové imitace. Podstatnou výhodou je nízká hmotnost,vysoká ochrana proti povětrnostním vlivům,bezúdržbovost a nízká cena. Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Mrazuvzdorný obklad imitace kamene HAVANA x 1cm.


Zateplování fasády bez DOTACE „Zelená úsporám“ by bylo v této době vyhazování peněz. Imitací dřeva na fasádě se zbavíte všech těchto nepříjemností. Sháníte fasádní omítku na pórobetonové, cihelné či vápenopískové tvarovky, na nejrůznější. Unikátní, patentově chráněná technologie vytváření. Aplikace bezespár vám ušetří peníze za nákup spárovací hmoty a čas.


Fasáda o kterou se nemusíte starat, je elegantní a originální. Používá se na omítku, polystyrén, OSB a Cetris desky a další.

Dřevěný fasádní obklad Parklex v sobě kombinuje nadčasovou krásu přírodního dřeva spolu s nezaměnitelným vzhledem. Imitace dřeva Dřevoflex je flexibilní, lze s. Tedy renovací balkonu, venkovní terasy nebo opravou fasády domu. Dokonalá imitace dřeva do vaší zahrady.


VISAGE dřevo je ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní materiály, které těží z krásy a elegance dřeva. Originální obklad do Vašeho domu. Do exteriéru (mrazuvzdorný)a interiéru.


Panel má formát 800x150xtl. Krby a nábytek Japonské lampy Lavice a stoly Zahradní doplňky Pítka pro ptáky Krby Bazénový lem Zahradní Sochy Plastiky Sochy postav Sochy zvířat Fontány a kašny Květinové nádo. Roubený dřevěný obklad je název produktu jehož základem je dřevěný fošnový obklad stavby známý pod názvy jako imitace roubení, obklad z fošen nebo.


Věrná imitace dřeva, ale bezúdržbový provoz, to je fasádní obklad Kerrafront. Výhodou je umožnění cirkulace vzduchu mezi obkladem a zdivem. Dark Red Meranti se vyznačuje stejnoměrnou texturou, která je slabě fládrovaná. Po vysušení je toto dřevo dobře tvarově stabilní, snadno a čistě se zpracovává, vykazuje rovnoměrně hladký povrch, lze dobře povrchově ošetřovat. Obklady imitace dřeva Luminta Berta - betonový odlitek obkladu věrně.


Moderní obklady stěn jsou vhodné do kuchyně i do koupelny. Betonová imitace dřeva VASPO - DECORSTONE dřevo DUB – Na skladě. Vyberte si interiérové obklady stěn zajímavých a originálních stylů od kvalitních výrobců.


Odlitek obkladu věrně kopírující skladbu několika druhů dřeva. V jednom kusu obkladu x 15cm je použito dřevo pálené, kartáčované, ztrouchnivělé a kůra pro neopakovatelnou skladbu při obkládání plochy v interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky