pondělí 31. července 2017

Plotové sloupky čtyřhranné

Pletivo je možné montovat i do složitějších terénů s většími sklony. K pletivu nabízíme plotové sloupky a zahradní brány. Pro stavbu standardního pletivového oplocení se používají plotové sloupky kulaté ⌀ mm , event.


Pro panely a plotové systémy doporučujeme použít čtyřhranné pozinkované sloupky 60xnebo. KOVOVÉ PLOTOVÉ DÍLCE JEKLOVÉ.

Aktuálně se Vám zobrazují pouze poplastované sloupky, pozinkované sloupky, sloupky z jacklu a související sortiment. Plotové sloupky, sloupky na plot Vítejte v kategorii Plotové sloupky. K nim samozřejmě dodáváme také poplastované vzpěry v adekvátní délce.


Plotový sloupek BPL poplastovaný - PVC, průměr mm, výška 2cm. Sloupek BPL je kruhového průměru. Klasické čtyřhranné pletivo, někdy také nazývané jako zahradní pletivo, drátěnka, čtyřhran, nebo kosočtvercové pletivo, Vám nejlépe poslouží k. Tyto sloupky se používají u pletiv vyšších než 1cm.

Pro každý typ pletiva mohou být určeny jiné plotové sloupky , výběru plotových sloupků tedy věnujte velkou pozornost. Levné pletivo, plotové dílce, branky, brány, sloupky a veškeré příslušenství pro stavbu vašeho nového plotu s kamennou prodejnou a skladem v Brně. Objímky na plotové sloupky slouží k uchycení nápínáků a napínacích tyčí na plotové sloupky. Vybírat můžete ze dvou provedení. Jedná se o objímky pro uchycení pletivových plotů.


Cenově příznivější jsou standardní objímky na plotové sloupky. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady či firemního areálu využívá pletivo klasické čtyřhranné nebo svařované. Krom pletiva je v poslední době hojně využíváno také svařovaných plotových panelů.


Betonové sloupky , patky a podhrabo. Od počátku naše plotové centrum poskytuje komplexní služby s důrazem na kvalitu provedených prací. Nabízíme poplastované pletivo, pozinkované, pogumované, svařované, drátěné nebo ovčí pletivo, podhrabové desky, okrasné ploty, plotové sloupky , kovové brány, oplocení staveniště, pletivo na voliéry, plotové dílce a ohrady za přijatelné ceny. Tenisové sloupky Tenisový sloupek pro oplocení tenisového kurtu nebo jiného sportovního zařízení.


Pozinkované pletivo a příslušenství. Veškerý materiál pro stavbu pletivového plotu. Pletiva lesnická, uzlová, dálniční a silníční.


Pletivový plot vyžaduje pletivo, sloupky a vzpěry, příslušenství pletivoa.

Najdete zde i návod na stavbu. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky. Svět bran a branek Spustit konfigurátor. Postav si plot Spustit konfigurátor.


Varianta oplocení se standardním čtyřhranným pletivem v zelené barvě s výškou 1cm. Poplastované pletivo čtyřhranné se zapleteným napínacím drátem. Nabízíme také veškeré příslušenství potřebné pro montáž ( sloupky , vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, ostnaté dráty, žiletkové dráty, napínací strojky, plastové prvky pro kompletaci plotových systémů a další příslušenství).


Zboží v akci je vyznačeno silným písmem viz záložka Ke stažení. Povrchová úprava základní barvou. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky