úterý 25. července 2017

Sběr jahod praha

Kombinace raných a pozdních odrůd zajišťuje sběr již od konce květnových dnů zhruba do začátku prázdnin. U plantáže je velký prostor na zaparkování a sběr sám je rychlý a čistý. Zatímco v obchodech dáte za kilo jahod minimálně 1Kč a více, na plantážích cena začíná na Kč za kilogram, a to hned několika krajích. V Praze je cena zatím Kč za kilo, nejdražší jsou jahody v Ústeckém kraji, kde za ně zaplatíte Kč.


Milí návštěvníci samosběru jahod , Dne 26.

Sběr je v plném proudu především na jihu Moravy, Ústeckém kraji a na Královéhradecku a Pardubicku. Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha! Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích. S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti. Dokážeme vám nabídnout široký sortiment odrůd certifikovaných sazenic a poradit s pěstováním.


Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká.

Na samosběr se nemusíte objednávat, můžete přijet kdykoliv mezi 8. Cena jahod na samosběru je Kč za kg. Data konkrétních samosběrů se vyhlašují vždy předem. Prodej jahod začne nejpozději v pondělí 28.


Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout. K zveřejnění termínu dojde počátkem června. Objednávky na natrhané jahody nepřijímáme. To je zhruba polovina oproti ceně v obchodech. Milovníci čerstvých jahod nemusí uprostřed sezony spoléhat jen na supermarkety nebo farmářské trhy.


Ovoce si mohou natrhat sami přímo na území metropole. Kontakty s mapami sběrných míst přehledně na jednom místě. Jste z Prahy a máte chuť na čerstvé jahody?


Samosběrny jahod v Praze. Sběr jahod potrvá asi měsíc, do začátku července. Kvůli jarním mrazům čekají nižší výnos, odhadují, že o až procent úrody kvůli mrazu přijdou.


Aktuální katalog firem v kategorii prodej jahod Hlavní město Praha.

Chtěli jste si koupit jahody v obchodě? Na jahodových farmách je seženete za polovinu ceny. Větší množství jahod si můžete objednat na tel.


Menší množství není nutné zamlouvat, neboť jsou průbežně doplňovány přímo z plantáží každou hodinu. Obvykle se tedy konají od začátku června, v době kdy už je nazrálé dostatečné množství plodů. Zručný člověk je schopen nasbírat – kg jahod za hodinu. Záleží ovšem na době zrání ve které přijde.


Na sběr jahod pro tržní účely přijímáme každoročně brigádníky na sezónu (která dle podmínek trvá přibližně od konce května do konce června) na: sběrové práce – trhání jahod (nejlépe brigádníky z Holešova a blízkého okolí). Nabízíme k prodeji jak nasbírané jahody , na které přijímáme objednávky , tak samosběr jahod vybraných odrůd v cenách dle ceníku. Jste ze Středočeského kraje a máte chuť si nasbírat čerstvé jahody?


U nás najdete tu nejbližší samosběrnu. Pokud se vám nechce jahody sbírat, mnoho jahodáren nabízí i možnost zakoupení již natrhaných jahod. Provádíme samosběr a prodej natrhaných plodů jahod a prodáváme uznanou sadbu jahod.


Naše plantáže se nachází v Havlíčkově Brodě - část Vršovice a v. Vaše domácí mazlíčky nechejte doma, psi ani jiná zvířata nemají z hygienických důvodů povolen vstup do porostu jahod. Kunratické jahody – Václav Jakoubek. Jahody Praha a Středočeský kraj.


První jahody by mohly být k prodeji během příštího týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky