čtvrtek 27. července 2017

Plody goji

Nur solange der Vorrat reicht! Angebote für diese Saison! Hier B2B-Anbieter für Goji! Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Kustovnice čínská je keřík, který je vysoký okolo tří metrů.


Sušené plody goji jsou bohaté na selen, draslík, zinek, železo a vápník.

Pokud se rozhodnete začít užívat Goji Berry, musíte mít jasno v dávkování. Goji plody můžete smíchat s müsli, přidat do smoothie koktejlů nebo třeba do koláče. Goji má příjemnou chuť a často se používá i při redukční dietě, protože jedná se o velice zdravý doplňek stravy. Goji šťáva - unikátní superpotravina.


Vysoká nutriční hodnota = superpotravina Šťáva z plodů goji - kustovnice čínské, je bohatým zdrojem živin s. Goji, česky také kustovnice čínská (Lycium chinense, godži, goja, červený diamant) se tradičně pěstuje v Číně, pěstitelé z provincie Ningxia patří mezi nejkvalitnější producenty plodů goji. Je to způsobeno specifickým klimatem porůří Himalájí a dostakem kvalitní úrodné půdy. Chuťou pripomínajú niečo medzi brusnicou, jablkom alebo.


Goji jsou plody asijské rostliny zvané kustovnice čínská.

Díky vysokému obsahu antioxidantů a dalších blahodárných látek platí za rostlinu mládí. Už po staletí se využívají plody, listy i kořen také k léčbě civilizačních onemocnění. Není divu, že se plody této rostliny označují za „superpotravinu“. A vedľajšie účinky goji vôbec nemá. Tento zázrak prírody sa označuje aj ako ovocie mladosti.


Podľa všetkého goji „môže“ aj za skvelú kondíciu tibetských mníchov a ich dlhovekosť. Byliny na hubnutí, játra, ledviny, žaludek, odvodnění, vysoký krevní tlak, prostatu, trávení a celý organismus. Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny. Není proto náhoda, že goji bývá součástí detoxikačních kůr a plody goji bývají ingrediencí speciálních hubnoucích potravin či doplňků stravy. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Stärken das Immunsystem. TAJOMSTVO DLHÉHO ŽIVOTA. V etniku Hui, žijúcom v autonómnon regióne Ningxia, je mimoriadne vysoký počet osôb starších než 1rokov.


Uživatelé těchto léků by neměli užívat goji pouze po konzultaci s vaším ošetřujícím lékařem. Goji rostou na trnitých keřích v úrodné půdě himalájských podhůří. V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je považována za symbol zdraví.


Goji obsahuje: – vitamíny B B C – velké množství Betakarotenu – stopové prvky – selen, zinek, železeno, vápník a další – esenciální aminokyseliny.

Také je z nich výborný čaj. Plody kustovnice si můžete dát např. Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí (Lycium barbarum) a blízce příbuzné kustovnice čínské (L. chinense).


Ozdravný je aj betaín, ktorý je dôležitou súčasťou metabolických procesov – chráni naše bunky a tkanivá pred dehydrovaním a umožňuje organizmu aj úsporu energie. Godži (goji) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí (Lycium barbarum) a blízce příbuzné kustovnice čínské (L. chinense). Himalyo sází na nejkvalitnější goji a rakytník. Objednávejte na oficiálním e. Slunečnicová semínka s tamari BIO.


Dýňová semínka s tamari BIO. Captain Kombucha Original 400ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky