pondělí 17. července 2017

Pletivo ceník

Přehledný ceník pletiva prodávaného v internetovém obchodu Baushop. Zjistěte cenu vybraného oplocení ještě dnes. A nechte si poradit, jak vybrat to správné pletivo. Lesnická pletiva DOPRAVA ZDARMA - pokud bude cena nákupu vyšší než 7. Pozinkované uzlové pletivo pro zemědělskou a lesní výrobu.


PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení.

Náš hlavní sortiment tvoří drátěné ploty. Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely. Montáž pletiva - pletivo vám rádi namontujeme, poptejte nás!


Galerie realizovaných montáží. Nejlepší ceny na českém trhu - díky velkému objemu prodeje můžeme nabídnout nejlepší ceny! Ceník oplocení na míru vašim požadavkům.


Nenašli jste v ceníku oplocení rozměr, který potřebujete? Kontaktujte nás a nechte si vypracovat individuální cenovou nabídku ZDARMA.

Pokud si chcete pletivo vyzvednout osobně, stačí navštívit. Nabízíme kompletní služby a produkty k oplocení pozemků. Křešice (u Olbramovic), tel. Nevíte jaké pletivo zvolit? Jak je vysoké, jaké jsou druhy?


Lesnické pletivo Lehké: okrajové dráty průměr mm, vnitřní dráty průměr mm. Standard: okrajové dráty průměr mm, vnitřní dráty průměr mm. Zkrášlete svou zahradu dekoračním plotem.


Díky zinkování a poplastování odolá korozi. Cena od 1korun za roli. Největší český výrobce pletiva, ohradových pletiv a příslušenství. Návrh a montáže plotů a oplocení.


Gabiony - prodej gabionů pro stavbu svépomocí! Výroba drátů a výrobků z drátů. Nakupujte již sestavné gabiony nebo si sestavte gabion dle vlastních představ.


Pokud nám napíšete své POŽADAVKY , připravíme Vám cenovou kalkulaci. Veškerý materiál pro stavbu pletivového plotu.

Pletivový plot vyžaduje pletivo , sloupky a vzpěry, příslušenství pletivoa. Najdete zde i návod na stavbu. Svařované sítě, žebérkové pletivo , armovací sítě a dráty. To vše najdete na našem webu. Přesvědčte se o naší kvalitě a nízkých cenách.


Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. V našej ponuke nájdete ploty, pletivo, bránky, oplotenia a plotové systémy, napríklad záhradné štvorhranné pletivo, ktoré sami vyrábame, uzlové lesnícke pletivo, plotové dielce, chovateľské siete, plotové stĺpiky a vzpery v pozinkovanej alebo poplastovanej úprave, celý rad plotového príslušenstva, ako sú napínacie, viazacie drôty a plotové napináky. Pokud by vám nevyhovovaly typizované rozměry, rádi vám vyrobíme pletivo na míru vašemu pozemku.


V takovém případě získáte automaticky cenovou kalkulaci zdarma. Pro stavbu a průmyslové použití máme v naší nabídce staveništní oplocení, drátky do betonu stejně jako vichrové spony pro upevnění střešní krytiny. Chcete-li ze svého domu udělat nedobytný hra pořiďte si trubičkový plot a dostatek ostnatého drátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky