pátek 28. července 2017

Nadrz na naftu

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Momentálne nepríjmame žiadne objednávky. K nádržím zajišťujeme kompletní servis po celé ČR.


Pro tekutiny již není vhodná (propouští). Délka cca m, průměr m. Vítá Vás, CENTRUM NÁDRŽÍ , nadzemní dvouplášťové nádrže na naftu , oleje a AdBlue, výdejní stojany, čerpadla na naftu , mobilní kontejnery ADR a.

Nadzemná nádrž na naftu, oceľová, čiastočne dvojpláštenná s výdajným stojanom, po generálke. Nabízíme jako jediní v česku něměcké nádrže Roth na skladování nafty, nádoby na oleje, nádrže na topné oleje, na hnojiva i čpavkovou vodu. Plnění přes vrchní otvor. Vyrobené metódou rotačného formovania Polyetylénu PE-HD. Nádrž je bez spojov a zvarov.


Dvouplášťové nádrže na naftu FUELMASTER - výrobce KINGSPAN Jednoplášťové nádrže na naftu TRUCKMASTER - výrobce KINGSPAN Dvouplášťové nádrže na. Nadrže na naftu , adblue, vodu a chemikálie. Využijete je také jako nádrže na skladování nemrznoucích směsí, čistých močovinových roztoků a čpavkových vod.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nádrž na naftu.

Slúžia k bezpečnému uskladneniu a kontrolovanému výdaju motorovej nafty, popr. Určené sú pre všetky firmy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nově přehlednější a rychlejší.


Výdajné hadice a pištole na naftu Obce a štátne organizácie majú po dohode možnosť platby na faktúru. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Nová certifikovaná výdejní sestava na naftu pro 2V standard je zkompletována s repasovaným IBC kontejnerem (nádrží) který má 1 stav i vzhled.


Plastový sud modrý 2litrov. Prodám zcela novou, nepoužitou mobilní dvoupláštovou nádrž na motorovou naftu. Pro provoz je třeba pouze připojit do zásuvky 220V. Popis: Výprodej - ruším sklad! Bazár pre nadrz na naftu benkalor nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte nadrz na naftu benkalor, viac nemusíte. V katalogu nemáme podrobnější informace o nadrz na naftu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Farmtrac je jedním z největších polských výrobců zemědělských traktorů.

Na polském trhu je již let. NPN CLASSIC je nadzemní ocelová dvouplášťová provozní nádrž určená pro ekologické skladování a výdej hořlavých kapalin II. Produktová a cenová nabídka. Základní informace: Řada mobilních nádrží na motorovou naftu a maziva s výdejním zařízením Titan TruckMaster poskytuje.


S ohledem na neustále se snižující kvalitu některých konkurenčních výrobků z důvodu dosažení co nejnižší ceny jsme se rozhodli uvést na trh vlastní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky