úterý 20. ledna 2015

Citronová verbena

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Její domovinou je Chile, Argentina, Uruguayi a Peru. Do Evropy byla dovezena v 17.


Lippia triphylla (Lippia citriodora) Česky se jí taky říká aloiska, aloisie trojlistá. Jižní Ameriky, Uruguaye, Argentiny a Chile.

Z čerstvých nebo sušených listů se připravuje čaj s příznivými účinky na organismus. Mimo jiné zmírňuje kašel a problémy s trávicím ústrojím. Common names include lemon verbena and lemon beebrush. It was brought to Europe by the Spanish and the Portuguese in the 17th century and cultivated for its oil.


Zahrádkáři z Náchoda subráty z Agro cz Česká Skalice nepoužívají. Starší jméno rostliny je Lippia citriodora. Zde jsou všechny redakční články, které se tématu věnují.


Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.

Aloisie trojlistá (latinsky Aloysia triphylla, anglicky lemon verbena ) synonymně citronová verbena je keřovitá rostlina řadící se do skupiny sporýšovité. Pěstování: Rostlina není mrazuvzdorná. Zlepšuje vaši náladu a pomáhá najít klid a relaxovat. Citronová verbena je skvělou bylinou používanou při aromaterapii. Lippia citriodora - aloisie citronová, verbena Lippia citriodora - aloisie citrónová Vláďa Vytásek - Léčivé rostliny jsou zelenou lékárnou pro každého.


Obsahuje: koupelová sůl 200ml, sprchový gel 200ml, šampon s balzámem na vlasy 200ml, glycerínové mýdlo 200g, koupelová koule šumivá 50g. Skladovat v suchu a chladu. Bylinky a koření z tohoto produktu pochází od našich pěstitelů,.


Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s. Vytváří 1–m vysoké keře a během léta vykvétá drobnými bílými květy. Její chuť je stejně tak intenzivní, citronová a jemná.


Zalité lístky nám dají osvěžující čaj, který se dá pít jak studený tak horký a skvěle zahání žízeň v letních horkých dnech. Verbena Vaši pokožku osvěží a krásně provoní. Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Neznáme snad nikoho, komu by tato citronová verbena nevoněla.

A není divu - její listy voní po citronech a to sice intenzivně, ale. U nás je pestovaná ako izbová rastlina alebo prenosná rastlina, ktorá má výrazne citrónovú arómu. Citrónová verbena pochádza z Južnej Ameriky. Vysoký keř s kopinatými, podlouhlými listy, většinou v. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Doporučujeme navštívit kategorii Bylinky.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. O bylině a jejím původu. Její listy mají silně citrusovou chuť a aroma. Zbyněk Mlčoch, bylinky pro všechny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky