čtvrtek 22. ledna 2015

Česnek kulatohlavý

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Nejste přihlášen(a) články. Zářivě purpurové květy , vhodné pro řez i do smíšených záhonů. Výška květu - 80cm, doba květu.


Zpočátku je květenství dvoubarevné, teprve v dospělosti se celé zabarvuje do purpurového odstínu. Patří do Celada liliovité (Liliaceae). Pravděpodobně pochází ze střední Asie. V průběhu června až července tvoří kulovitá květenství tmavě purpurové až červenofialové barvy bez rozmnožovacích pacibulek.


Není náročný na pěstování. Kdykoliv jdu okolo této krásné skupiny česneků, slyším bručení a bzučení a vidím čmeláčí teenagery okupovat. Zajímavosti ze světa rostlin. Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality.


Popis Pochází z jižní Evropy z pobřeží Středozemního moře. Je velice nenáročný, květy jsou karmínově purpurové na stvolech vysokých - cm. Detalle de las flores Infructescence. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Přirozený šarm česneku kulatohlavého.


Působí zdrženlivě, ale na zahrádce se rozhodně neztratí,. Měnící se barva květů však není jedinou okrasou této rostliny. Kulovité květenství vypadá pohledně i po odkvětu a zaschnutí, a to až do doby, než se definitivně rozpadne. Jakými způsoby uskladnit česnek Česnek můžeme uskladnit krátkodobě a nebo dlouhodobě - zamrazit, sušit a přeměnit na prášek, naložit v oleji, nebo uvázat do snopů a zároveň tak použít jako dekoraci. Allium Sphaerocephalon Předprodej.


Botanické zahradnictví Holzbecher, Lelekovice u Brna , designer Tibor Valter Developed by. Začíná kvést pár týdnů po Purple Sensation. Okrasné česneky získávají čím dál větší popularitu pro svojí jedinečnost. Velké kulovité květy i nízké skalkové česneky jsou mimořádně zajímavé i po odkvětu sestavou stovek semen.


Phlox subulata) a tařičkami (Aubrieta). Už kvůli jeho květenství, které je nejprve zelené a během kvetení se postupně zbarvuje do růžového až purpurového odstínu. Barva květu: červenofialová. Období kvetení: květen až červen.


Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výčet zemí nemusí být kompletní. Aflatunense - aflatunský je rostlinou dorůstající se do výšky až jednoho metru a vyznačující se listy kopinatého tvaru a velkými fialově zbarvenými.


Je příbuzný póru, cibuli a pažitce. Tato oblíbená zelenina se dá v našich klimatických podmínkách bez problémů pěstovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky