úterý 27. ledna 2015

Kozlík na řezání dřeva

Pan Kalivoda si sestrojil držák palivového dřeva pro řezání motorovou pilou tak, aby mohl dřevo řezat sám a nepotřeboval pomocníka. Klády se po vložení do dr. Premium Loading.


Skip trial month free. Vyniká vysokou stabilitou. Koza na řezání dřeva slouží jako podpora pro řezání palivového dříví a kulatiny.

Prodám skládací stojan držák koza na řezání metrového dřeva. Dřevěná skládací koza ( kozlík ) slouží k řezání dřeva na polena o délce cm. Pokud potřebujete kozu na řezání dřeva , můžete si buď vyrobit řezací pomůcku svépomocí, nebo se podívat do nabídky různých výrobců. Dnes existuje hned několik různých typů.


Jedním z nejstarších je klasická dřevěná koza sesta. Potřebujete nařezat dříví na malá polínka? Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Tyto informace jsou sdíleny s našimi partnery. Je vhodná pro polena do průměru cm. Lehká koza pro řezání dřeva.


Dřevěná koza na řezání dřeva skládací 8x 2x 7mm Praktická dřevěná skládací koza na řezání dřeva vyrobená ze smrkového dřeva. Držák na řezání dřeva usnadňuje práci s dřevem. Log Saw Firewood Logs Log Splitter Log Holder Chainsaw Picnic Table Drill Sundial Garden. Stojan na řezání dřeva , Koza na dřevo.


Log Saw Horse Drill Grape Electric Grape Crusher Log Split. Pila v držáku je navíc kryta bezpečnostním krytem, který zamezí styku ruky s řetězem. Druhou volnou ruku lze využít k lepšímu držení dřeva. Nabízíme kvalitní kozy a držáky pro řezání palivového dřeva motorovou pilou , kterých jsme výrobci.


Obrázky mají pouze informativní charakter. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Běžná cena znamená doporučená prodejní cena. K tomu se ideálně hodí naše dřevěná skládací koza (kozlík) na řezání dřeva. Je vyrobena ze smrkového dřeva bez povrchové úpravy.


Velikou výhodou je i její skladnost. Rozměry kozlíku jsou 70x75xcm.

Kontakt Nákup na splátky Doprava Poškozená zásilka Postup při reklamaci Vrácení zbo ží Více o nás Přehled nápovědy Volná místa. Přihlásit se Nový zákazník. Můj účet zákazníka Mé objednávky Nastavení.


Pomocí držáku můžete řezat jen jednou rukou, zatímco druhou přidržujete a posunujete dřevo po koze. Ať již jsou to hračky , dekorativní předměty , umělecké rukodělné výrobky , suvenýry , vánoční ozdoby , dárky , architektonické modely či intarzie. Jak nařezat velké množství dřeva ve velmi krátké době? A navíc bezpečně a pohodlně.


Objednejte si TecTake kozu. V tomto tvaru koza zabere minimum místa a je připravena k transportu nebo k uskladnění. Podpěra na řezání dřeva se dá v případě potřeby velice snadno a rychle rozložit až na samostatné konstrukční elementy tyčí z profilovaného pozinkovaného plechu.


Tím získáte prostorově nejúspornější variantu pro skladování. Užitečným a potřebným příslušenstvím pro motorové pily jsou skládací nebo samosvorné kozy. Skládací kozy na řezání dřeva. Stačí, abyste do konstrukce umístili dřevěnou kládu, a můžete začít řezat, aniž byst. Proti řezání po kouskách běží pila jen zlomek doby, takže ušetříte na benzínu, snížíte emise a zkrátíte řev motoru, dráždící sousedy.


Skladný Oregon váží jen 1kg a unese až 1kg dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky